NTB pro sledování TV a videa

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
achol
Nováček
Nováček

NTB pro sledování TV a videa

Příspěvek od achol »

Dobrý den,
můžete mi poradit s nákupem notebooku?
Rozhoduji se mezi HP Pavilion dv6107cz a dv6134cz.
Jde mi o notebook pouze pro internet,sledování DVD nebo TV, stahování,vypalování DVD.
Můžete mi ,prosím,poradit, jestli je potřeba notebook s parametry notebooku dv6134 nebo stačí dv6107?
Nebo stačí ještě slabší konfigurace?
A ještě, HP Pavilion obsahuje HP QuickPlay pro sledování DVD bez spuštění Windows. Lze takto také sledovat TV(pokud si dokoupím TV tuner)?
Děkuji za odpověď
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Asi takto.
nekoukal jsem na ty NTB, ale pokud budes kupovat TV tuner pres USB 2.0(nejspise nejaky hybrid co ma analog i digital), pocitej minimalne s 2Ghz CPU.
Externi tunery po USB 2.0 maji vetsinou dost drasticke naroky na vykon cpu, zatimco internimu staci treba 800Mhz CPU.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“