project: Vulcanus

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

neni k cemu fandit...akorat greenhorni zacli psat do opustenyho starsiho dredu :wink: . ten skvost je uz hotov :)
DreamWorks
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DreamWorks »

Flegy píše:neni k cemu fandit...akorat greenhorni zacli psat do opustenyho starsiho dredu :wink: . ten skvost je uz hotov :)
No tak jakto, že tu nejsou žádný fota? Docela rád bych viděl, jak je to celý pořešený! 8)
Intel DX486 111MHz, 32MB RAM, 800MB HDD, S3 Trio 3D 4MB Graphic on da board... Co víc si přát?
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

DreamWorks píše:
Flegy píše:neni k cemu fandit...akorat greenhorni zacli psat do opustenyho starsiho dredu :wink: . ten skvost je uz hotov :)
No tak jakto, že tu nejsou žádný fota? Docela rád bych viděl, jak je to celý pořešený! 8)
zkus si to třeba celý projít? :roll:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
DreamWorks
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

honny píše:
DreamWorks píše: No tak jakto, že tu nejsou žádný fota? Docela rád bych viděl, jak je to celý pořešený! 8)
zkus si to třeba celý projít? :roll:
Nooo, tak jo, ale mám za to, že sem to už celý procházel (ráno)... skejsnul sem po dlouhý době na PCT přes dva dny... :oops:
Intel DX486 111MHz, 32MB RAM, 800MB HDD, S3 Trio 3D 4MB Graphic on da board... Co víc si přát?
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No je pravda že Sergej sem finální fotky nedával, ale každý si je mohl prohlédnout třeba tady http://sdhhrabova.com/pct/targi_krakow_2006/index.html Takže kdo chce ať hledá
DreamWorks
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

How to...

A nechtěl bys mně náhodou trošku nasměrovat? Sem z celodenního čumění na monitor a zároveň promýšlení co bych moh podniknout s těma dvěma casema co doma mám k ho*** udělat, že už fakt nemám ani chuť to celý znova procházet...
DreamWorks
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ZdenekSveda píše:No je pravda že Sergej sem finální fotky nedával, ale každý si je mohl prohlédnout třeba tady http://sdhhrabova.com/pct/targi_krakow_2006/index.html Takže kdo chce ať hledá
Oi! THX
8Sokar
Nováček
Nováček

Příspěvek od 8Sokar »

No jestě mě napadlo že jak jste řešili to logo jak jsi tam nakonec natavil tu krabičku od CD tak mě napadlo že by se dalo použít vodní sklo a to s něčim smíchat.
sergej_
Nováček
Nováček

Příspěvek od sergej_ »

Omlouvám se, že jsem nechal Vulcanuse tak trochu "vychladnout"... Mám teď docela dost práce ve škole... klauzury... zkoušky a podobný hlouposti... Takže už jsem na něm dlouho nedělal...

Je na něm ještě docela dost práce... chtěl bych udělat jinou povrchovou úpravu té červené mřížky. Přemýšlel jsem o nějaké barvě imitující vzhled mědi (něco jako měl stoobi na routeru - co imituje rez)... zkusím něco sehnat... Musím ještě předělat to logo vepředu a nějak vyřešit zapínání počítače...a ještě zbývá zakrytovat nějaký hlouposti a dodělat některý detaily... musím svařit ještě jeden držák, co jsem uthnul při převozu do Krakowa... atd... určitě to ještě není finální verze...

Co mě ovšem potěšilo... tak jak krásně drží ta povrchová úprava na počítači... Od té doby, co jsem ho přivezl z Krakowa, tak jsem na něm nedělal... a je pořád vpohodě... nerezatí... tak to jsem rád... :-)
Jiří Mrázek
Začátečník
Začátečník

Poklona.....

Příspěvek od Jiří Mrázek »

Tak todle je opravdu velmi nadherne, poklona jako hrom :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: fakt mooc pekne. Jen tak dal :wink:
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Musím souhlasit,pěkná práce :up: :up: :up:
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

jedinné co mi tam nesedí jsou ty větroně. Připadají mi až moc výrazný vzhledem k celému vzhledu case
http://sdhhrabova.com/pct/targi_krakow_ ... 85301.html
působí to až moc plastově, jinak k tomu modu nemám výhrady, je to fakt parádní práce a má můj obdiv :)
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
FLiPPY
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od FLiPPY »

sry za OT ale jak toto http://sdhhrabova.com/pct/targi_krakow_ ... 285280.JPG
muze byt modovana case to bych tam mohl jit i s tou svoji :shock: :?
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

to je dost OT mužeš tam jet snad s jakoukoli case ale nečekej že něco vyhraješ :)
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
sergej_
Nováček
Nováček

Příspěvek od sergej_ »

Ahoj – po dlouhé době zase konečně posílám fotky Vulcanuse… Omlouvám se, že mi to trvalo tak dlouho. Měl jsem kupu práce ve škole, takže jsem nestíhal… Každopádně – pokud jste někdo viděl fotky Vulcanuse z Krakova, tak to nebyla finální verze… bylo to tak narychlo sestavený, některý věci byly prostě provizorní…

Jestli jste někdo viděl fotky z Polska, tak si možná pamatujete, že ta přední mřížka byla červená… ale to k takovému tomu „syrovému“ kovovému vzhledu moc nesedělo… takže nakonec jsem se rozhodl pro měď – je to natřeno modelářskými barvami – odstín myslím měď nebo bronz… vypadá to myslím docela ok… Ještě to bude chtít trochu nepatinovat tu přední mřížku – aby nevypadala tahle jednolitě… ale to už je detail…

Přední logo je taky upravené. V Krakově to bylo vylitý takovým červeným průhledným plastem… ale nebylo to ono… bylo to jednak moc tmavý, ale hlavně to moc nesedělo ke kovovému vzhledu počítače… Teď je to paráda – to logo je vysekaný z mědi – je „nahrubo opracované“ – takže skrz něj prosvítá červené světlo… Nové je i svítící logo s nápisem Vulcanus na zadní části počítače…

Kabely jsou zaflekovaný takovým „měděným“ flexem… myslím, že to vypadá docela dobře… že to nevypadá tak „bakelitově“… Flexo bude použité i na hadicích vodního chlazení… Docela mě překvapilo, že expanzka uvnitř je úplně v pohodě – od té doby, co jsem přijel z Krakova, tak tam ta voda zůstala. A je to super – nic nerezatí… paráda…

Ještě zbývá zakrytovat několik věcí, chtěl bych taky udělat vepředu místo dolních dvou mřížek měděný panýlek s USB konektory a vypínačem na DVD Rom… Když to bude udělaný z mědi, tak to bude myslím docela v pohodě… Taky ještě zbývá udělat osvětlení. Brácha zkusil spájet „elektronický oheň“ z diod … a vypadá to úplně parádně… když se to strčí do skříně, tak to zvenku vypadá, jako kdyby tam hořelo, jak se to odráží od stěn… je to super…

Ještě musím upozornit, že většinu těchhle dokončovacích prací udělal brácha (SaSa) – já na takovýhle ptákovinky moc nejsem… :-) … takže osvětlení, flekování, elektrika… atd… je jeho práce, ne moje :-)

Tak jo… budu moc rád za konstruktivní příspěvky a nápady…
Sergej

A teď obrázky:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Svítící logo v zadní části

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Měděné flexo :-)

Obrázek
Přední logo za světla

Obrázek

Obrázek
Přední logo v noci :-)

Obrázek
Nápis na zadní části počítače
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..no tak pripada mi uchylny omlouvat se za to, ze jsi nemel cas na svuj vlastni majetek.. a jinak.. no co rict.. naarez nejvetsi.. :wink:
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Skutečně paráda, jen jsem nenašel ty zdířky pro USB...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

hmmmmm, tak teď už nemužu mít žádnou namitku, je to Dokonalé!
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No tak konečně se tu objevila po dlouhé době zase pěkná práce. Když jsme se tady před pár měsící dohadovali o modech/nemodech, kterých tu čím dál více přibývá, psal jsem že tedy dobrá a budu se vyjadřovat pouze k opravdovým modům, abych do každého threadu tady na fóru nemusel psát že to stojí za prd. Tak konečně nastala ta správná chvíle. Sergej sám ví že už v Polsku jsem byl z jeho práce unešen a hodnotil vždy jeho Vulcanus jako ten nejlepší mod. A za tím si stále stojím. Je to opravdu to nejlepší co jde u nás vidět (Polsko do toho ani raději nepočítám). Sice je u nás pár modů, které jsou opravdu perfektní (i když se tu několik měsíců už žádný takový neobjevil), ale Vulcanus je prostě špička mezi mody.
Ještě k tomu teď tomu Sergej dokonale pomohl, když přidal flexo a měděné doplňky. Prostě není co dodat, po dloooouhé době se tu objevil zase mod s velkým M. Tahle skříň by si opravdu zasloužila místo v síni slávy. Nápad je perfektní, což se u Sergeje s jeho talentem dá čekat. Zpracování je úžasné, (kdo neviděl na živo, nikdy nemůže pochopit proč jsme my z něj tak nadšení). Takže prostě BOMBA
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Moooc pekne . Kabely jsou fakt dobře udelany :) a loga taky ;) Takze doufejme ze v Polsku budes skorovat jestli pojedes :) :worship: :worship:
jak uz napsal Zdena je to neco co se jeste nikde neobjevilo neco co je originalni spracovanim tak i tvarem a take dokonalosti a preciznosti .
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“