kdyby jsi tohle napsal trosku srozumitelne a ne jako TOTALNI PRASE, tak bych z toho mozna i neco pochopil.....anti.77 píše:Tak jsem zvedl napětí u pamětí a zabralo to,přepnul jsem 250,tj asi o 25%,snížil jsem paměť na 333,časování na 3 4 4 10,HT na 3...ovšem výsledek je podivnej v sandře07 běží procesor stejně rychle(test 6542 a 5523) a paměť je postatně pomalejší...v info mi to ukazuje místo 2x1000 2x603????jdu to ještě zkoušek ale i výsledek v 3Dmark06 je stejnej 2850,přitom utilitou v biosu automatické přetaktování o 10% zvene v sandře testu na 7155 a 6041?.Fakt jsem, z toho jelen.A to jsem myslel,že pc mám vcelku v malíčku:-(.....
az odzkousis vsechno to co jsem napsal a nebude ti to dal fungovat tak potom muzem resit dál...
ale uz jenom podle toho jak pises tak problem nebude v komponentach ale jak jsem psal poprve.....precti si neco ve faq je tam toho hodne a mozna pochopis spoustu dalsich veci..
Jinak si myslim ze nestabilita u tebe bude spis v pametich, nez v cemkoliv jinym....takze zkus dat delicku pameti na 100 mhz a pak taktuj ..