blbost zbytečnost nefungujeto tak či tak a stejně kdo neni lama a vi kde to hledat aj ty aktualizace co ma nainstalovane urobi soi tovšecko sámkuceraj píše:Pokud se nekomu nechce stahovat aktualizace postupnen necht pouzije program Windows updates downloader. Naprosto super programek. Oznacite aktualizace a jednim kliknutim je stahnete do zadaneho adresare. Programek stahujte zde.
FAQ: nLite - program na úpravu instal. CD Windows XP
Moderátor: Loki5567
- Server2003
- Nováček
-
- kuceraj
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kdo neni lama tak za chvili zjisti, jak ten program funguje! Je to jednoduche a elegantni reseni, ktere nezabira cas zdlouhavym hledanim!Server2003 píše:blbost zbytečnost nefungujeto tak či tak a stejně kdo neni lama a vi kde to hledat aj ty aktualizace co ma nainstalovane urobi soi tovšecko sámkuceraj píše:Pokud se nekomu nechce stahovat aktualizace postupnen necht pouzije program Windows updates downloader. Naprosto super programek. Oznacite aktualizace a jednim kliknutim je stahnete do zadaneho adresare. Programek stahujte zde.
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B
- Server2003
- Nováček
-
- T182
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- vlada83
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
zdarec, mám krapet problém, osekal sem si widle, vše v pohodě.
Ale odebral sem asi podporu modemy, no doted mi to nevadilo, ale když sem si koupil tel Samsung Z400, kterej se nehlásí jako mass-storage ale jako modem či co...
Problém je že s kompem telefon nekomunikuje, zobrazí se že to nenašlo instalační soubory .inf, jde je tam do widlí nějak donahrát?
díkec
Ale odebral sem asi podporu modemy, no doted mi to nevadilo, ale když sem si koupil tel Samsung Z400, kterej se nehlásí jako mass-storage ale jako modem či co...
Problém je že s kompem telefon nekomunikuje, zobrazí se že to nenašlo instalační soubory .inf, jde je tam do widlí nějak donahrát?
díkec
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
- Mirda85
- Začátečník
- jessie.james
- Začátečník
- habitat3
- Začátečník
-
- Lister
- Začátečník
-
a o čem myslíš že je tenhle programhabitat3 píše:Cele jsem to tu sice neprocetl,ale jde udelat aby pc nabyhalo do win rychleji..?dekuji
Jinak včera jsem se do toho konečně taky pustil vyházel jsem přibližně to co je napsáno v úplně první příspěvku tohodle tématu. Ale jelikož jsem měl hodně málo času na reinstal, tak jsem vyzkoušel náhradní řešení a dal jsem instalaci woken jen opravit a zabralo to skvěle - tedy některé věci tam zůstali, takže to nebyl 100% postup, ale to si vyházím pomoci XPlite.
Náběh woken je rychlejší, ale né nijak razantně, ale pak samotná práce se zrychlila minimálně o 100%, programy mi teď nabíhají všechny do 2 vteřin, World, který předtím startoval dobrých 5-6 sekund se otevře skoro okamžitě...až se mi tomu nechce věřit
Nejvíce se mi líbily možnosti tweakování, je jich tam opravdu dost a můžete si pohrát dle libosti....jsem si konečně odstranil ty blbý šipky na ikonách na ploše a z názvů zmizel"zástupce" - jasně jde to i jinak, ale tohle je moc elegantní rešení, nehledě na to, že to tak už bude i při přístím reinstal.
Jediné co jsem nenašl je tato záložka:
b)file open/save dialog: zde jsem zaškrtnul: disable file MRU-List , což jsou informace o v poslední době nejvíce používaných souborech, aplikacích, dokumentech apod. , zkuste si dát scan Ad-awarem a uvidíte kolik informací obsahují
nevíte kde to je v té nové verzi??
Takže to vidím ještě na pár pokusů než se dostanu k finální verzi...ale u XP určitě zůstanu, jsem chtěl přejít na Vistu, ale potom co jsem si takhle hezky Opečoval XP se mi už nechce
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
- t0m4s3
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Hladam cloveka/ludi, ktori by so mnou zapracovali na PODROBNOM navode pre nlite. Tzn. popis absolutne vsetkeho co sa da odstranit. Ozvite sa na icq 173791209
AMD X2 4200+ (2530MHz) ■ GIGABYTE K8NS-939 ■ A-DATA 2x1024MB DDR400 3-4-4-8 ■ Leadtek A7600GS @ 485/470 ■ WD2500KS + Seagate 120 + Seagate 80 ■ Enermax Noisetaker 420W ■ NEC 3520A ■ Coolermaster Centurion 5 + Scythe KAMABAY + Akasa AK-FC-03 ■ Logitech MX510 ■ Logitech UltraX ■ Logitech Formula Vibration Feedback ■ LG L1740BQ ■ Creative Inspire T5900 ■ watercooled by eRty & Eheim Compact 150 & NexXxoS HC 240-LE & Glacial 120mm Duo & Krabica od vlasskeho salatu (special thx to MadCap)
- Návštěvník
-
- Endli
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Endli
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý
ty opravné balíčky WinXP mi přijdou skoro jako davová mánie. Už přes dva roku jedu na WInXP SP2 nLite a SP2 bylo to poslední, čím jsem XP aktualizoval. XP běhají stále bez problému a perfektně rychle, bez jediného viru, útoku, trojana..... a ostatního balastu.
Podle mě, pokud jsou XP v nLite dobře udělané, tak žádné opravné balíčky není třeba.
Jasně, taky občas na noutu aktualizuji, ale na neořezaných XP, kde to má své opodstatnění.
nepřehánějte to!!! nebo z toho zmagoříte
Podle mě, pokud jsou XP v nLite dobře udělané, tak žádné opravné balíčky není třeba.
Jasně, taky občas na noutu aktualizuji, ale na neořezaných XP, kde to má své opodstatnění.
- zombux
- Odborník PCT
to že ty žádné balíčky neinstaluješ a nic se ti nestalo, neznamená že nebezpečí neexistujekuavik píše:ty opravné balíčky WinXP mi přijdou skoro jako davová mánie. Už přes dva roku jedu na WInXP SP2 nLite a SP2 bylo to poslední, čím jsem XP aktualizoval. XP běhají stále bez problému a perfektně rychle, bez jediného viru, útoku, trojana..... a ostatního balastu.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Endli
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý
- zombux
- Odborník PCT
ano to je pravdakuavik píše:jasan, neříkám přece, že neexistuje, ale chci naznačit, že pro běžného smrtelníka s kompíkem v domácnosti, je riziko minimální , tak proč to dramatizovatzombux píše: to že ty žádné balíčky neinstaluješ a nic se ti nestalo, neznamená že nebezpečí neexistuje
Pfizer & Moderna inside
- kuavik
- Mírně pokročilý
na WMP se vybodni, nainst. si winampaEndli píše:No je fakt,že už jsem z toho začínal magořit,jak píšeš. takže už jsem to nechal tak.Je fakt,že mi taky XP jely celou dobu dobře jen s SP2,ale když je možnost je vylepšit,tak to člověku nedá. Ale aspoň ten WMP10 jsem tam dostal ... jenže teď už je zase WMP11.
- Endli
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele: