BMW bigtower to bude páč bych chtěl předek stylyzovat do tvaru masky BMW, ale o tom ještě nemám uplně jasnou představu, zatím si hraju se střevama.
Takže tady máme bednu jako pannu, jen ten rožek dole
Takže nakonec se rozhodlo, že jí fiknu.

Jelkož je moje jediný heavy duty nářadí vrtačka narex, tak se odvrtávalo a to že dost. Ďoura na horní fan vzadu ještě nebyla vrtaná, páč jsem nevěděl jak mi to vyjde rozměrově. No teď už je, páč se mi nechtělo kuchat celý záda, ale ještě to není definitivní. Jak je patrno, vepředu se o přísun vzuchu budou starat 6x80mm fany. Je to sice blázinec, ale víc se jich tam nevešlo a arumenty byly silný, já chci stačilo

Na zkoušku daný fany co se mi válely doma. Chápu, že tohle asi nebude tichý, ale když érflou, tak pro všechny
Dvě 120ky tam přece umí narvat každej, no ne? Hlavně by to měla bejt souvislá hradba vzuchu, co se bude hrnout odpředu dozadu, aspoň jedna záslepk pod grafikou nebude a ještě zvažuju jeden fan do dna vzadu, co by tlačil vzduch nahoru, ale ještě uvidíme. Kdo ví, ať poradí.

Tady konečně dorazil hárdvér, tak je vidět co s tím tak asi zamýšlím. Když jsem totiž koukal na bednu tak jak je na první fotce, bylo mi toho místa nahoře líto, takže to mělo bejt původně něco na starý hry aby to stačilo na 486games pak vlastně router, teď bleskojistka, hlavně to mělo bejt něco levnýho, a když se využily i paměti co se mi válely doma, tak šup tam s tím. Prostě jsem to chtěl nějak zaplnit.

No ale nějak mi to pořád nevychází, takže nevim, jestli pořád budu věřit radám z tohohle fora, no prej že v bigtoweru je místa dost.
Tak já teda nevim, ale mě to tak rozhodně nepřijde, takže zaplnilo se to hezky, ale možná trochu moc. Nějak se mi tam nechtěj vejít zdroje a zezadu na bednu je věšet rozhodně nebudu. Spodní komp by měl mít zdroj jak je obvyklé, páč teď mám Venice v EC na sníženym napětí a pokud nehraju prime, tak stačí pasivně a rád bych to tak nechal, což znamená vršek dostat co nejvejš, ale stejně asi zdroj překreje ISA loty, ale PCIčka bych rád zachoval všechny.

Jak se tohle bude vyvíjet si netroufám odhadnout ani já sám, teď jsem zaseklej na tom, jak do toho naprat ty zdroje. Ídeu jak by to šlo mám, ale metr pořád řiká něco jinýho
Takže takto začíná můj první casemod. Buďte k pitomečkovi schovívaví, kritiku snesu tvrdou, nicméně konstruktivní a nápady a názory uvítám.
Toť prozatím vše, díky za pozornost a až bude o čem, tak Vás budu určitě informovat.