Restarty
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- daner
- Nováček

-
Restarty
Mam problém, když mam vytížení procesoru na 100% tak se mi pc restartuje. Je to jen po týdnu kdy namažu procesor nově pastou, týden to vydrží a pak restarty. Myslím že to je přehřátím procesoru. Myslel jsem že to je špatnym bo mým starym větrákem tak jsem koupil kvalitní měděnej větrák za 1300. Doufal jsem že to bude držet ale ouha a po týdnu zase restarty. Co je špatně? Je to procesorem nebo dokonce základní deskou? Zprvu jsem si myslel že to je grafikou tak jsem jí reklamoval a dali mi novou. Mam nejnovější ovladače na grafiku. Zkoušel jsem jestli to není virem proto jsem reinstaloval systémy a zformátoval celý HD. Poradte prosím už nevím co dělat napadla mě kvalitnější pasta ale přece není možné aby se za týden vypotřebovala. Díky za rady
//edit mhl, přesun z intelu
//edit mhl, přesun z intelu
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Restarty
Tak zaprvé nam řekni sestavu, pak teplotu CPU a hlavne jaky máš zdroj...daner píše:Mam problém, když mam vytížení procesoru na 100% tak se mi pc restartuje. Je to jen po týdnu kdy namažu procesor nově pastou, týden to vydrží a pak restarty. Myslím že to je přehřátím procesoru. Myslel jsem že to je špatnym bo mým starym větrákem tak jsem koupil kvalitní měděnej větrák za 1300. Doufal jsem že to bude držet ale ouha a po týdnu zase restarty. Co je špatně? Je to procesorem nebo dokonce základní deskou? Zprvu jsem si myslel že to je grafikou tak jsem jí reklamoval a dali mi novou. Mam nejnovější ovladače na grafiku. Zkoušel jsem jestli to není virem proto jsem reinstaloval systémy a zformátoval celý HD. Poradte prosím už nevím co dělat napadla mě kvalitnější pasta ale přece není možné aby se za týden vypotřebovala. Díky za rady
vetšinou nestiha zdroj...
- daner
- Nováček

-
2.8 pentium4, 1 gb (400), ATI Radeon 9600 256 mb, socket je 476, teplota je na začátku týdne max 58, po třech dnech 60, po dalších 61.5 a pak je to ten tejden a restartDzin píše:Tak zaprvé nam řekni sestavu, pak teplotu CPU a hlavne jaky máš zdroj...daner píše:Mam problém, když mam vytížení procesoru na 100% tak se mi pc restartuje. Je to jen po týdnu kdy namažu procesor nově pastou, týden to vydrží a pak restarty. Myslím že to je přehřátím procesoru. Myslel jsem že to je špatnym bo mým starym větrákem tak jsem koupil kvalitní měděnej větrák za 1300. Doufal jsem že to bude držet ale ouha a po týdnu zase restarty. Co je špatně? Je to procesorem nebo dokonce základní deskou? Zprvu jsem si myslel že to je grafikou tak jsem jí reklamoval a dali mi novou. Mam nejnovější ovladače na grafiku. Zkoušel jsem jestli to není virem proto jsem reinstaloval systémy a zformátoval celý HD. Poradte prosím už nevím co dělat napadla mě kvalitnější pasta ale přece není možné aby se za týden vypotřebovala. Díky za rady
vetšinou nestiha zdroj...
- vikicek
- Začátečník

No a ten zdroj?daner píše: 2.8 pentium4, 1 gb (400), ATI Radeon 9600 256 mb, socket je 476
- Maddogg
- Čestný člen

Hmm v podstatě si neřek ani teplotu ani zdroj. Ještě bych se podíval na napětí CPU , bud bios nebo třeba CPU-Z. To že pada při 100% vytížení muže být způsobeno malým napětím.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- rFx
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- daner
- Nováček

-
- daner
- Nováček

-
- vikicek
- Začátečník

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- daner
- Nováček

-
- Maddogg
- Čestný člen

Kondenzátory na desce to způsobovat samozdřejmě můžou. Špatné poznáš tak že jsou "vypouklé" nahoru.daner píše:Je možné že to je mojí grafickou kartou nebo že moje motherboard ma v oblasti cpu totalne v kelu kondenzatory??
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W