je ve vecnych lovistich?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- jasa
- Začátečník

je ve vecnych lovistich?
kamosovi dela grafika tohle http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... ?pos=-8975 teda jestli je to grafikou, ma ATI radeon 9800 SE pls o komentar kdyby nekdo vedel cim to je a jak to vyresit. Komponenty pridam pozdeji.
nějaké železo
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- jasa
- Začátečník

karta nebyla nikdy taktovana, otestujem vsechno jestli se nerozbehne novou se mu kupovat nechce (pokud nic jineho nezbyde) mm. jinak ovladacema to neni"asi" testovany starsi i nejnovejsi, dela to pri jakemkoliv rozliseni nekdy to vyskakuji co 2 hod. jindy co 30 min. zitra testnem neco udelat na tech pametech[CZ]mike píše:pokud to dela uz od najizdeni PC, tak je opravdu ....
Uz sem tady na foru videl podobne obrazky. Bylo to zpusobeno vadnymi pametmi nebo oteviranim pipek(ale to myslim bylo v 3D) Podtaktuj pameti.
nějaké železo
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
cus,mam uplne ten samy problem s R9800Pro 256bit 128MB, 2roky a par mesicu stara
Dneska jsem to testoval, jine ovladace, napajeni a porad to dela tyhle artefakty, vetsinou i v Biosu
Zkousel jsem podtaktovat, neuspesne
Co s tim? Zkousel jsem flash biosu,pomohlo to tak, ze mi DOS jede bez artefaktu,win s artefaktama. Pak jsem PC vypl, zapl a artefakty znova a porad 
Ma nekdo na to nejakou radu? Krom toho, prat si k jezisku novou kartu
Ma nekdo na to nejakou radu? Krom toho, prat si k jezisku novou kartu
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak pozor,me to dela vsude, i v biosu 
Taky si myslim, ze game over
Taky si myslim, ze game over
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem si s tim dneska trosku hral, vymenil jsem silencer za standard chladic, parkrat ji zandal, vyndal a ono to funguje celkem dobre .) Ale je to takove, ze kdyz na tu kartu sahnu,tak zacne zas bugovat
Cili je asi nejaka ohla nebo ja nevim 
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Muze mit vliv i trosku prachu....Mike.Ace píše:tak jsem si s tim dneska trosku hral, vymenil jsem silencer za standard chladic, parkrat ji zandal, vyndal a ono to funguje celkem dobre .) Ale je to takove, ze kdyz na tu kartu sahnu,tak zacne zas bugovatCili je asi nejaka ohla nebo ja nevim
Zkus to vysat, ale pozor hubice by nemela byt kovova a a pc samozrejme vypojene ze site..
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A ked to budes vysavat nezober odtial nejaky kondenzatorMuze mit vliv i trosku prachu....
Zkus to vysat, ale pozor hubice by nemela byt kovova a a pc samozrejme vypojene ze site..
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- JamesDean
- Červená karta

-
Re: je ve vecnych lovistich?
...
Naposledy upravil(a) JamesDean dne sob 22. lis 2008, 20:52, celkem upraveno 1 x.
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si s tim trosku hral, karta funguje asi takhle: Kdyz je zaply pocitac, a jakymkoliv zpusobem se ji dotknu, treba jen sahnu na kabel od monitoru a ten o nejaky ten nanometr pohne s kartou, tak je to zas v prd...
Cili pokud s tim nehybam a najdu nejakou optimalni pozici,tak karta bezi jak ma 
Od prachu jsem to taky cistil
Od prachu jsem to taky cistil
- vaskez
- Začátečník

-
Re: je ve vecnych lovistich?
jasa píše:kamosovi dela grafika tohle http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... ?pos=-8975 teda jestli je to grafikou, ma ATI radeon 9800 SE pls o komentar kdyby nekdo vedel cim to je a jak to vyresit. Komponenty pridam pozdeji.
karta je dead to uz nespravis opravujem pc a ked toto zacne robit sup do kosa snou ale velmi draha oprava
- RADEONX800
- Začátečník

-
taky by to chtelo vymnenit chladic na GPU ja mam na moji stary 9700Pro
dava 18500 v 3D marku2001 bez OC do AMD XP 1700+ zabira sice 3Pci
ale s herkulesackym chladicem mne padal battlefield po 10min cerna orazovka a s timhle bazmekem na ni prst i udrzim a taky foukat na napajeci cast teda podle PCB
jo tyhle mrchy odchazej docela dost 9700/9800 ale kdyz na ni foukas tak vydrzi dlouho 
dava 18500 v 3D marku2001 bez OC do AMD XP 1700+ zabira sice 3Pci
ale s herkulesackym chladicem mne padal battlefield po 10min cerna orazovka a s timhle bazmekem na ni prst i udrzim a taky foukat na napajeci cast teda podle PCB
- vaskez
- Začátečník

-
- Muad'Dib
- Červená karta

-
- Bydliště: Sobôtka 98/6, Rimavská Sobota, 97901, Slovenská republika, EÚ
Tak pokiaľ je snáď ešte čisto náhodou v záruke, tak sa to jednoznačne ešte pokús vyreklamovať.
Ak to už urobiť nemôžeš, tak asi smola...
Pred vyše 2 rokmi som sa stretol s podobným prípadom - karta bola zaprášená, "vyfúkal" som ju - a po zasunutí to robilo niečo podobné.
Ja by som to tipoval na chybné pamäti - skrátka buď samotné moduly, alebo komunikácia s nimi, čokoľvek. Naozaj, môže to byť čokoľvek, ale vzhľadom na tie obrazce - rozpadnutý obraz, opakujúce sa bloky, by som to tipoval na nejakú chybu (v komunikácii) s pamäťovým(-i) modulom(-mi).
Ak je to tak, potom by tá karta mala robiť podobné problémy i v textovom režime (farebné a blikajúce fľaky, resp. celé pruhy). A to robí, však?
Obávam sa, že tu Ti s tým už asi viac nepomôžeme...
Je mi to ľúto...
Ak to už urobiť nemôžeš, tak asi smola...
Pred vyše 2 rokmi som sa stretol s podobným prípadom - karta bola zaprášená, "vyfúkal" som ju - a po zasunutí to robilo niečo podobné.
Ja by som to tipoval na chybné pamäti - skrátka buď samotné moduly, alebo komunikácia s nimi, čokoľvek. Naozaj, môže to byť čokoľvek, ale vzhľadom na tie obrazce - rozpadnutý obraz, opakujúce sa bloky, by som to tipoval na nejakú chybu (v komunikácii) s pamäťovým(-i) modulom(-mi).
Ak je to tak, potom by tá karta mala robiť podobné problémy i v textovom režime (farebné a blikajúce fľaky, resp. celé pruhy). A to robí, však?
Obávam sa, že tu Ti s tým už asi viac nepomôžeme...
Je mi to ľúto...
- Dezert
- Žlutá karta Bazar

-
stejný problém..
Před měsícem mi 9800SE od Herculesu, začla robit artefakty jak ve win, tak normálně v textu-např. post, příkazový řádek..zkoušená byla i v jiné desce..Bohužel je po záruce 5 měsíců