je ve vecnych lovistich?

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
jasa
Začátečník
Začátečník

je ve vecnych lovistich?

Příspěvek od jasa »

kamosovi dela grafika tohle http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... ?pos=-8975 teda jestli je to grafikou, ma ATI radeon 9800 SE pls o komentar kdyby nekdo vedel cim to je a jak to vyresit. Komponenty pridam pozdeji.
nějaké železo
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

pokud to dela uz od najizdeni PC, tak je opravdu ....

Uz sem tady na foru videl podobne obrazky. Bylo to zpusobeno vadnymi pametmi nebo oteviranim pipek(ale to myslim bylo v 3D) Podtaktuj pameti.
jasa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jasa »

[CZ]mike píše:pokud to dela uz od najizdeni PC, tak je opravdu ....

Uz sem tady na foru videl podobne obrazky. Bylo to zpusobeno vadnymi pametmi nebo oteviranim pipek(ale to myslim bylo v 3D) Podtaktuj pameti.
karta nebyla nikdy taktovana, otestujem vsechno jestli se nerozbehne novou se mu kupovat nechce (pokud nic jineho nezbyde) mm. jinak ovladacema to neni"asi" testovany starsi i nejnovejsi, dela to pri jakemkoliv rozliseni nekdy to vyskakuji co 2 hod. jindy co 30 min. zitra testnem neco udelat na tech pametech
nějaké železo
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

cus,mam uplne ten samy problem s R9800Pro 256bit 128MB, 2roky a par mesicu stara :( Dneska jsem to testoval, jine ovladace, napajeni a porad to dela tyhle artefakty, vetsinou i v Biosu :( Zkousel jsem podtaktovat, neuspesne :( Co s tim? Zkousel jsem flash biosu,pomohlo to tak, ze mi DOS jede bez artefaktu,win s artefaktama. Pak jsem PC vypl, zapl a artefakty znova a porad :(

Ma nekdo na to nejakou radu? Krom toho, prat si k jezisku novou kartu :)
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

V biosu ti to delat nebude, stejne tak ti to nebude delat ve stavu nouze...

Jedine reseni, zkusit ji v jinem PC, ale taky si myslim, ze karta je bohuzel game over :(
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

Tak pozor,me to dela vsude, i v biosu :)

Taky si myslim, ze game over :)
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jcdenton12 »

blba otazka ale skusal si ju v inej doske?
nieco podobne mi zobrazovalo stare s3 ked bolo blbo zasunute v slote
skontroluj ci ti nejdu nejake kable okolo pamati pripadne podtaktuj a skus ci to nerobi podtaktovana
ak na tak uprav bos a flashni s nizsimi taktami
...
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

tak jsem si s tim dneska trosku hral, vymenil jsem silencer za standard chladic, parkrat ji zandal, vyndal a ono to funguje celkem dobre .) Ale je to takove, ze kdyz na tu kartu sahnu,tak zacne zas bugovat :) Cili je asi nejaka ohla nebo ja nevim :)
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Mike.Ace píše:tak jsem si s tim dneska trosku hral, vymenil jsem silencer za standard chladic, parkrat ji zandal, vyndal a ono to funguje celkem dobre .) Ale je to takove, ze kdyz na tu kartu sahnu,tak zacne zas bugovat :) Cili je asi nejaka ohla nebo ja nevim :)
Muze mit vliv i trosku prachu....
Zkus to vysat, ale pozor hubice by nemela byt kovova a a pc samozrejme vypojene ze site..
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Muze mit vliv i trosku prachu....
Zkus to vysat, ale pozor hubice by nemela byt kovova a a pc samozrejme vypojene ze site..
A ked to budes vysavat nezober odtial nejaky kondenzator :-D
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
JamesDean
Červená karta
Červená karta

Re: je ve vecnych lovistich?

Příspěvek od JamesDean »

...
Naposledy upravil(a) JamesDean dne sob 22. lis 2008, 20:52, celkem upraveno 1 x.
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

Tak jsem si s tim trosku hral, karta funguje asi takhle: Kdyz je zaply pocitac, a jakymkoliv zpusobem se ji dotknu, treba jen sahnu na kabel od monitoru a ten o nejaky ten nanometr pohne s kartou, tak je to zas v prd... :( Cili pokud s tim nehybam a najdu nejakou optimalni pozici,tak karta bezi jak ma :o

Od prachu jsem to taky cistil :)
vaskez
Začátečník
Začátečník

Re: je ve vecnych lovistich?

Příspěvek od vaskez »

jasa píše:kamosovi dela grafika tohle http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... ?pos=-8975 teda jestli je to grafikou, ma ATI radeon 9800 SE pls o komentar kdyby nekdo vedel cim to je a jak to vyresit. Komponenty pridam pozdeji.

karta je dead to uz nespravis opravujem pc a ked toto zacne robit sup do kosa snou ale velmi draha oprava
RADEONX800
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RADEONX800 »

taky by to chtelo vymnenit chladic na GPU ja mam na moji stary 9700Pro
dava 18500 v 3D marku2001 bez OC do AMD XP 1700+ zabira sice 3Pci
ale s herkulesackym chladicem mne padal battlefield po 10min cerna orazovka a s timhle bazmekem na ni prst i udrzim a taky foukat na napajeci cast teda podle PCB :wink: jo tyhle mrchy odchazej docela dost 9700/9800 ale kdyz na ni foukas tak vydrzi dlouho :roll:
vaskez
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vaskez »

tieto ciary farebne zacne robit ked je dlho nedostatocne chladene gpu a tim padom sa po case poskodi nic ine,skus chladic a ked nic tak do kosa ju hod
Muad'Dib
Červená karta
Červená karta
Bydliště: Sobôtka 98/6, Rimavská Sobota, 97901, Slovenská republika, EÚ

Příspěvek od Muad'Dib »

Tak pokiaľ je snáď ešte čisto náhodou v záruke, tak sa to jednoznačne ešte pokús vyreklamovať.

Ak to už urobiť nemôžeš, tak asi smola...
Pred vyše 2 rokmi som sa stretol s podobným prípadom - karta bola zaprášená, "vyfúkal" som ju - a po zasunutí to robilo niečo podobné.
Ja by som to tipoval na chybné pamäti - skrátka buď samotné moduly, alebo komunikácia s nimi, čokoľvek. Naozaj, môže to byť čokoľvek, ale vzhľadom na tie obrazce - rozpadnutý obraz, opakujúce sa bloky, by som to tipoval na nejakú chybu (v komunikácii) s pamäťovým(-i) modulom(-mi).
Ak je to tak, potom by tá karta mala robiť podobné problémy i v textovom režime (farebné a blikajúce fľaky, resp. celé pruhy). A to robí, však?
Obávam sa, že tu Ti s tým už asi viac nepomôžeme...
Je mi to ľúto...
Dezert
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

stejný problém..

Příspěvek od Dezert »

Před měsícem mi 9800SE od Herculesu, začla robit artefakty jak ve win, tak normálně v textu-např. post, příkazový řádek..zkoušená byla i v jiné desce..Bohužel je po záruce 5 měsíců
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“