Proč ne nové konzole? nebo snad ano?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

OBR píše:
Cujo píše:proc ne konzole? jednoducha odpoved, neexistuji tam takove klasiky :)
na konzole existuji ty NEJVETSI klasiky a herni legendy vsech dob ... to jsi dooost prestrelil ...
dobre, spatne sem se vyjadril, pro me je herni klasika CS,Warcraft,Diablo,need for speed...
jinak takove wii se mi docela libi, ale rekl bych ze ty hry casem omrzi :(
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Cujo píše: ...CS,Warcraft,Diablo,need for speed...
to všetko sa už bude dať vďaka linuxu na PS3 spustiť stačí emulácia x86 procesora cez qemu a je vystarané na všetky DOS hry aj napr. Doom/Doom2, ale myslím si že sa týmto PS3 už veľmi ako konzola nespráva.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Josko píše:
Cujo píše: ...CS,Warcraft,Diablo,need for speed...
to všetko sa už bude dať vďaka linuxu na PS3 spustiť stačí emulácia x86 procesora cez qemu a je vystarané na všetky DOS hry aj napr. Doom/Doom2, ale myslím si že sa týmto PS3 už veľmi ako konzola nespráva.
procesor v PS3 po emulaci na x86 bude uplne nevykonny, na hry typu HL2 zapomen

ale jinak ja mam doma taky Wii a musim uznat, ze je super duper, lepsi konzoli jsem nemel

PS2 je extreme hlucna, ja ji dostal kratce po vydani v CR (uz si nevzpominam kdy to bylo, ale urcite 6 let ji mam) a dnes jsou vetrose v ni uplne vykloktany a hucici
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

[quote="h4__"][/quote]
Ak si si nevšimol o tom výkone som písal na predošlej stránke, dokonca sa ani nevyužíva celý cell. Ja som totiž tú emuláciu myslel na staré hry typu NFS, NFS2, Doom1/2, Warcraft... je jasné že nové nepôjdu.Jediné z nových hier pôjdu tie čo sú natívne pre ppc alebo sú opensource a pôjdu skompilovať pre cell (teraz myslím pc hry).
A tým vetrákom, ja si myslím že po 6 rokoch by boli také vetráky aj v PC.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajin.r »

take silene zvazuji jestli zapomenout na hrani her na pc...
nebavi me stale upgradovat..silene me otravuje kdyz nemam tu nejlepsi grafiku (kde bych dal full)hodinu zjistovat co si muzu nemuzu dovolit nastavit...
ale zase u konzole me chybi možnost češtiny,hry typu battlefield
nedovedu si neco podobneho predstavit hrat na gamepadu
jen jeste bokem
http://www.kasa.cz/audio-video-technika ... r-slt-3202
tadle telka ma hd HD Ready (1920x1080i), Progressive scan
je to to hd 1080i co podporuje xbox ze?
jelikoz jinac ta telka ma psano rozliseni 1366 x 768
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

LCD TV je určitě řešení, ale toto také nevypadá špatně:

Videobox TV-GrandPOP 1280 (dodává EIZO)

http://www.eizo.cz/accessories.html

Připojením tohoto videoboxu získá uživatel z obyčejného LCD panelu žařízení umožňující sledování oblíbených TV-programů, popřípadě dalších externích zdrojů videosignálu (kamera, videorekorder) BEZ nutnosti instalace nebo zapnutí PC.

Výstup: 1280x1024/RGB - odpovídá rozlišení 17"/19" LCD monitorů . Navíc zaručuje vysokou kvalitu signálu také pro panely s rozlišením 1024x768 nebo 1600x1200.

Jedná se o externí modul s integrovaným hyperband-TV-tunerem a videokonvertorem ze signálu PAL do VGA RGB s vysokým rozlišením až 1280x1024 !! Videobox je dodáván včetně síťového adaptéru 12V a s dálkovým infračerveným ovládáním pro nastavení všech základních funkcí a volbu
teďka ještě kolik to stojí...
show must go on..
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

pajin.r píše:http://www.kasa.cz/audio-video-technika ... r-slt-3202
tadle telka ma hd HD Ready (1920x1080i), Progressive scan
je to to hd 1080i co podporuje xbox ze?
jelikoz jinac ta telka ma psano rozliseni 1366 x 768
1080i/p je 1920x1080 (16:9) rozdil tech pismenek je jen ve zpusobu vykreslovani

ale telka s nativnim rozlisenim 768i/p nemuze byt fullHD (tedy 1080i/p)
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

V zadnem pripadde si k Xbox360 a PS3 nekupuj TV HD Ready ty maji trapne rozliseni 720i nebo i 480p, potrebujes Full HD to jest 1080i nebo radeji 1080p, jedine to se vyplati - lidi neskakejte na spek prodejcu SROTU kteri se toho chtej zbavit a tak lzou v reklamnich letacich ...

Pro Wii vam staci obycejna TV s dobrou uhloprickou, ale pro Next gen jedine 1080i nebo 1080p, vim je to drahe ale neni jina moznost, osobne mam plasmu 1920x1080p s obrovskou uhloprickou a zahrat si Gears Of War je jako byt primo v te bitve! s dech berouci grafikou ...
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajin.r »

OBR píše:V zadnem pripadde si k Xbox360 a PS3 nekupuj TV HD Ready ty maji trapne rozliseni 720i nebo i 480p, potrebujes Full HD to jest 1080i nebo radeji 1080p, jedine to se vyplati - lidi neskakejte na spek prodejcu SROTU kteri se toho chtej zbavit a tak lzou v reklamnich letacich ...

Pro Wii vam staci obycejna TV s dobrou uhloprickou, ale pro Next gen jedine 1080i nebo 1080p, vim je to drahe ale neni jina moznost, osobne mam plasmu 1920x1080p s obrovskou uhloprickou a zahrat si Gears Of War je jako byt primo v te bitve! s dech berouci grafikou ...
mno dobre lidi matou..
podle me kazde 720p je 1080i ... jen si to lide spletou s 1080p
zajimalo by me jestli bude rozdil poznat za ty penize navic na 720p je 1080i 37" moncku optroti 1080P na 37"moncku...
jestli se to neprojevi treba az od vysich uhlopřicek
dik za radu
vybral jsem si toto v me cenove relaci
co myslite?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40189
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

vzdy je dulezite to pismeno P, progressive scan, to POTREBUJES mit tudiz 720p je jedine jeste akceptovatelne rozliseni a hry na tom budou vypadat skvele, mnohem lepsi je samo 1080p ale to je kolem 100 tisic vsechno ... ale kvalitnejsi obraz je to podstatne ...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já jsem se vždy považoval spíš za odpůrce konzolí. Pokud by šlo jen o to hraní, tak bych možná do nějaké konzole šel, ale na PC dělám i jiné věci a živit PC i konzoli najednou bych nezvládl finančně.
Goldnoob team proud member!
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajin.r »

Thellwin píše:Já jsem se vždy považoval spíš za odpůrce konzolí. Pokud by šlo jen o to hraní, tak bych možná do nějaké konzole šel, ale na PC dělám i jiné věci a živit PC i konzoli najednou bych nezvládl finančně.
ja jsem to vyresil malej otes 14" zadne delo..
a konzole.. telku stejne do obyvaku koupit musim ..takze ta investice neni zase tak zavratna
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajin.r »

OBR píše:vzdy je dulezite to pismeno P, progressive scan, to POTREBUJES mit tudiz 720p je jedine jeste akceptovatelne rozliseni a hry na tom budou vypadat skvele, mnohem lepsi je samo 1080p ale to je kolem 100 tisic vsechno ... ale kvalitnejsi obraz je to podstatne ...
sem videl moncky 1980 rozlisko kolem 40k ale ty parametry 500 kontrast bude asi mazec obraz ..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To pajin.r ... jenže mě baví se v PC i vrtat a to mi notebook nemumožňuje :)
Goldnoob team proud member!
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajin.r »

nevite jak je to s propojenim xboxu 360 s z-5500 reprakama? v jednokm shopu jsem cetl neobsahuje specialni adapter .. v jinych nikde nic take nepisou... nevite o co se jedn a jestli si jej budu muset poridit diky
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

OBR píše:vzdy je dulezite to pismeno P, progressive scan, to POTREBUJES mit tudiz 720p je jedine jeste akceptovatelne rozliseni a hry na tom budou vypadat skvele, mnohem lepsi je samo 1080p ale to je kolem 100 tisic vsechno ... ale kvalitnejsi obraz je to podstatne ...
ehm, mam doma 2x 46" Samsungy s 1080p a v zadnem pripade nestaly 100k kazdej tolik staly dohromady ;)
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

h4__ píše:
ehm, mam doma 2x 46" Samsungy s 1080p a v zadnem pripade nestaly 100k kazdej tolik staly dohromady ;)
jde videt ze nemas vubec prehled o cenach veci, kayda dnesni LCD ktera ma Full HD 1080p stoji od 70 do 100 tisic. Levnejsi neni ... a nebo je ale ma nizsi rozliseni a nechali jste se nachytat ... treba ...

http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... 8117+cm%29

Ja mam Plasmu Panasonic Viera proto me LCD netrapi, pro me maji hnusny obraz a basta ...
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

trochu jsem se prerekl, mam doma 2x 40" Samsung LE40F71B - 1080p,6000:1,2x HDMI

CENA
52.000,- http://www.pixmania.cz/cz/cz/451979/pac ... derBy=Prix

48.000,- http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=58335

// my to navic kupujeme pres znameho, ktery pise rezenze do STEREA, takze mame jeste nejakou slevu v radech procent

oficialni stranka na webu http://www.samsung.com/cz/products/tv/l ... 40f71b.asp

// imho i plazma ma hnusny obraz, projektory a LCD platna maji opravdu BEST obraz
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

no konzole... PC mam od roku 96 a konzoli od roku 97 (PlayStation, pak PlayStation 2, i Gameboye mam) a zazil sem s nima skvele herni chvilky... na PC jich bylo o dost min... konzole je neco jako DVD prehravac.... moc se to precenuje, jen si pohodlne sednete pred velkou televizi, vlozite disk a bez problemu hrajete.. a ta cena za 8MB kartu? mel jsem 30 her a vsechny sem do tech 8MB nacpal.. tak nevidim problem.. navic Dualshock2 od Sony je podle mne nejlepsi gamepad :roll: , neboli me z nej ruce, vaha tak akorat... PS2 je pomerne levna a ta herni zakladna (nekolik tisic her na PSX a dalsi podobny mnozstvi na PS2, nehlede na to ze hry sou zpetne kompatibilni a tomu se snazi i sony na PS3). Jsem pro konzoli jako doplnek PC.. hrajete bez problemu nekolik let, s maximalni plynulosti a pohodlnosti.... a ta TV? vemte si kolik musite investovat za 5 let do pocitace aby jste si zahrali to co je nove.. navic televizi oceni i nehraci
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

4H- jde videt ze jsi zadnou poradnou plasmu jeste nevidel - treba tuhle mam ja (http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=AAB_3619) a zarucuju ti ze ma 100x hezci obraz nez jakakoliv LCD TV na cele planete. LCD technologie je proste spatna, rozplizla a pomala. Az budou LCD kvalitativne jako Plasmy budu mit vousy az na zem ...kdyz chces neco tvrdit nejdrive si precti fakta - to plati o vsech sekcich, ne jenom zde.

PS. Nikoho nezajima kde a co jsi koupil u znamyho - musime koukat na bezne ceny, stejne si myslim ze jenom kecas a mas prd - za 40 000 proste kvalitni LCD NEEXISTUJE!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“