diky za konstruktivni nazory.
nacrt by malovani

Moderátor: morke

tak to je sice mozne, ale me skutecne tohle nezajima me zajima nazor jak tohle rozjetHighlander píše:newim sice wubec o cem mluwis,ale myslim si ze wymyslis blbostimyom píše:ne nejlepsi to bude takhle, protoze pocitam s vyslednou hustotou kapaliny pri dane teplote a jeji schopnosti molekuloveho lomu a pokud to zkombinuju s "tloustkou" zakladny Destiny, tak si myslim, ze to bude zajimave.![]()
![]()
![]()
![]()

jeeeeeeeeeeeeeeeeejHighlander píše:No ja furt nechapu co to ma delat ?...ma to jenom ochlazovat vodu v uzavrenym vodnim okruhu ?....no asi jo ze
Jelikoz tam porad bude radiator kterej bude na odvadeni "tepla" do okoli,tak s pomoci peltu se dostanes maximalne na uroven okolniho vzduchu tj v lete 30C a v zime 20-21C(newim kolik mas w pokoju).Takze jenom kompenzujes vykon,kterej radiator nestiha vyzarovat,tudis budes mit nejnizsi teplotu s jakymkoliv vykonym radiatorem pouze takovou jakou mas v pokoju

jooooooo uz vim jak to myslis....Highlander píše:Ano mas pravdu ale ta voda co bude chlazena na - XX stupnu pujde zpatky do radiatoru a ta nizka teplota se zpatky ochladi o teplej vzduch kterej tim projde z okoli tvyho pokoje tj 21C.
premejslej pokud v okruhu bude Radiator,tak nikdy nedosahnes nizsi teploty nez je teplota okoli....

ne nebylo skutecne mi jde presne o tohle....Woyta píše:Nebylo by jednodusi spis dat na CPU a GPU pelty a pak velkej rad na vodu?

No dobre, jak mas vymysleny napajeci zdroj aby to utahl? Jake to bude mit rozmery. Jsi schopen to cely tento "bazmek" vlozit do chladnejsi mistnosti?myom píše:ne nebylo skutecne mi jde presne o tohle....Woyta píše:Nebylo by jednodusi spis dat na CPU a GPU pelty a pak velkej rad na vodu?

jo v sak prave taky pisu, ze to udelam jenom pokud se teplota vody bude na konci okruhu vetsi nez teplota vzduchu.Highlander píše:kdyz tam zapojis prave i normalni radiator tak ten ti bude ohrivat okruh....coz asi nechces ze..