Třeba tu někdo takový je ...
Více infa - http://www.gamepark.cz/pripojte_se_k_be ... r_3411.htm
Moderátor: Baneshee

treba neni nekdo tupej jak ty a ma e-mail na yahoo.co.ukThellwin píše: Třeba tu někdo takový je ...![]()

Tohoto se obávám nejvíc, že to bude trvat ještě pár patchů, než to bude relativně bug-freeDespite all S.T.A.L.K.E.R.'s positives, the build we received wasn't free of technical issues. The game crashed a bit, and there were a few scripting problems with quests and pathing issues with friendly AI. Since this is still a preview build, these could very well be fixed by the title's release in March. Finally, S.T.A.L.K.E.R. does support widescreen resolutions.

Nevysel, to cos videl byl predprodej.Gizmo_CZ píše:Asi jsem zaspal ale Stalker: Shadow of Chernobyl 690,- Kč???
to už vyšel??
Já se na něj tak těšil a teď kukám že to bude asi spíš obrovské zklamání co?
Jak to že ho nikde nemají??

Nikde ho nemají protože nevyšel...Gizmo_CZ píše:Asi jsem zaspal ale Stalker: Shadow of Chernobyl 690,- Kč???
to už vyšel??

Nevím? Všude říkají jaké má problémy a tak?tom01 píše:Nikde ho nemají protože nevyšel...Gizmo_CZ píše:Asi jsem zaspal ale Stalker: Shadow of Chernobyl 690,- Kč???
to už vyšel??
Já se taky těšim a zatim teda nemám pocit že tobude zklamání...Podle čeho míníš?

Muzu vedet proc se ti to zda byti propadakem? tys tu hru snad hral?Shack píše:Nechcem vam kazit radost ale mne sa to zda na riadny prepadak. Dufam ze sa mylim ale vacsinou sa nemylim

No vacsinou zo skusenosti vieme ze hra ktora ma strasne vela odkladov a nakoniec sa vela veci vypusti tak byva obrovsky prepadak. Nie zatial som to nehral ale mam velke obavy ze to bude dobra hra. Grafika vyzera dobre ale aj tak na mna posobi zvlastnym dojmom. No uvidime ako to nakoniec dopadne ale radsej sa necham prekvapit a velke nadeje tomu nedavam preistotu ..cool.user píše: Muzu vedet proc se ti to zda byti propadakem? tys tu hru snad hral?

Half life 2 byl odkladan imho jeste dele ( o duke nukem forever nemluve) a pritom to urcite nebyl propadakShack píše:No vacsinou zo skusenosti vieme ze hra ktora ma strasne vela odkladov a nakoniec sa vela veci vypusti tak byva obrovsky prepadak. Nie zatial som to nehral ale mam velke obavy ze to bude dobra hra. Grafika vyzera dobre ale aj tak na mna posobi zvlastnym dojmom. No uvidime ako to nakoniec dopadne ale radsej sa necham prekvapit a velke nadeje tomu nedavam preistotu ..