nový paměti - problémy s grafárnou

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Funda
Začátečník
Začátečník

nový paměti - problémy s grafárnou

Příspěvek od Funda »

Čau, mám problém. Nainstalil jsem včera do kompu nový paměti 2x512 MB Kingston HyperX 400 MHz a začalo mě to nějak blbnout. Především začala blbnout grafárna(Radeon X1600pro) - chvílemi ztmavne obrazovka a pak vyskočí okno VPU Recovery. Navíc začala padat Firefox.
Může to být tou pamětí? Je pravděpodobnější, že je to nekompatibilita nebo, že je nějaký modul vadný?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nejjednodušší rada z jednoduchých - testovat ty novy pameti si zkoušel ?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Funda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Funda »

Sentenced píše:Nejjednodušší rada z jednoduchých - testovat ty novy pameti si zkoušel ?
zatím jsem neměl čas, hodil jsem to tam včera večer, dnes to otestuju. Ale s předchozí pamětí Kingmax to nedělalo...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No to nic neresí, nova pamet může bejt vadná, nemusí se snest s deskou atd.

Pameti pri doprave slušne trpí, skladníci s nima taky nezachazej nejlíp, odchází to hodne .. otestuj a mas jasno.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Funda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Funda »

Sentenced píše:No to nic neresí, nova pamet může bejt vadná, nemusí se snest s deskou atd.

Pameti pri doprave slušne trpí, skladníci s nima taky nezachazej nejlíp, odchází to hodne .. otestuj a mas jasno.
hmm, je bazarová, tady z fóra. Takže otestuju a pokud projde, tak je nekompatibilní s grafárnou. No to jsou dobrý perspektivy - buď je vadná nebo nekompatibilní :sad:
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

A kdyz tam vratis tu puvodni Kingmax, tak problem pretrvava?
Funda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Funda »

Takže otestováno s rozdílnými výsledky na Memtest 86+ to jelo 8 hodin bez chyby, ale na GoldMem se to jenom červenilo - jedna chyba za druhou. Tak neím, co si o tom mám myslet.
K nestabilitě grafárny navíc dochází zásadně při práci ve Woknech, nikdy ne ve 3D při hrách. Ještě zkusím jenom jednotlivý moduly a pak tam ještě vrátím starou paměť.
Odpovědět

Zpět na „Paměti“