Čau, mám problém. Nainstalil jsem včera do kompu nový paměti 2x512 MB Kingston HyperX 400 MHz a začalo mě to nějak blbnout. Především začala blbnout grafárna(Radeon X1600pro) - chvílemi ztmavne obrazovka a pak vyskočí okno VPU Recovery. Navíc začala padat Firefox.
Může to být tou pamětí? Je pravděpodobnější, že je to nekompatibilita nebo, že je nějaký modul vadný?
nový paměti - problémy s grafárnou
- Funda
- Začátečník

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Funda
- Začátečník

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No to nic neresí, nova pamet může bejt vadná, nemusí se snest s deskou atd.
Pameti pri doprave slušne trpí, skladníci s nima taky nezachazej nejlíp, odchází to hodne .. otestuj a mas jasno.
Pameti pri doprave slušne trpí, skladníci s nima taky nezachazej nejlíp, odchází to hodne .. otestuj a mas jasno.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Funda
- Začátečník

-
hmm, je bazarová, tady z fóra. Takže otestuju a pokud projde, tak je nekompatibilní s grafárnou. No to jsou dobrý perspektivy - buď je vadná nebo nekompatibilníSentenced píše:No to nic neresí, nova pamet může bejt vadná, nemusí se snest s deskou atd.
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Funda
- Začátečník

-
Takže otestováno s rozdílnými výsledky na Memtest 86+ to jelo 8 hodin bez chyby, ale na GoldMem se to jenom červenilo - jedna chyba za druhou. Tak neím, co si o tom mám myslet.
K nestabilitě grafárny navíc dochází zásadně při práci ve Woknech, nikdy ne ve 3D při hrách. Ještě zkusím jenom jednotlivý moduly a pak tam ještě vrátím starou paměť.
K nestabilitě grafárny navíc dochází zásadně při práci ve Woknech, nikdy ne ve 3D při hrách. Ještě zkusím jenom jednotlivý moduly a pak tam ještě vrátím starou paměť.