Counter-Strike
Moderátor: Baneshee
- Cujo
- Mírně pokročilý

- knedla
- Začátečník

-
Jsu úplná lama, která v životě nehrála multiplayer přes net. A nyní bych chtěl zkusit ten slavný Counter Strike 1.6, který snad hrají všichni mimo mne. Potřeboval bych nutně poradit, zda stačí když si koupím za 499 Kč
Counter-Strike 1.6 (CS Anthology DVD) nebo k tomu budu potřebovat ještě něco jiného. Platí se ještě nějaké jiné poplatky ? Děkuji za info.
Counter-Strike 1.6 (CS Anthology DVD) nebo k tomu budu potřebovat ještě něco jiného. Platí se ještě nějaké jiné poplatky ? Děkuji za info.
- kupco
- Začátečník

Skus F.E.A.R. Combat...
http://joinfear.com/main
Je to na stiahnutie zadara - CD key ti vygeneruju po zaregistrovani... Predpokladam, ze to nie je take dobre ako CS-ko, ale za skusku zadarmo nic nedas
//edit: Sorry za OT
http://joinfear.com/main
Je to na stiahnutie zadara - CD key ti vygeneruju po zaregistrovani... Predpokladam, ze to nie je take dobre ako CS-ko, ale za skusku zadarmo nic nedas
//edit: Sorry za OT
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
- Thomash181
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Koupis hru a paris a paris a paris, zadne poplatky jako u wow atd... a v tom Anthology (mam) je CS 1.6, CS CZ a Day of Defeat a par dalsich a Vypada to takto:knedla píše:Jsu úplná lama, která v životě nehrála multiplayer přes net. A nyní bych chtěl zkusit ten slavný Counter Strike 1.6, který snad hrají všichni mimo mne. Potřeboval bych nutně poradit, zda stačí když si koupím za 499 Kč

- spirit64
- Mírně pokročilý

Re: orig
Pokud to jsou ty mody s buymenu kde nakupuješ upgrafy tak takové se najdou na cs:s dost častoalienhan píše:Mám originál CS_Anthology za 700,-
hraju servery jen se secure a jenom wc3tmod,protoze obyc cs je nuda.
A co vy? hráli ste nekdy wc3tmod nebo uwc3..atd.?
- smile4me
- Začátečník

-
Budu si objednávat cs1.6anthology, protože na non-steam už nemám nervy. Jenže chceme doma pařit na dvou pc zároveň a chtěl jsem se zeptat, jestli mi bude stačit jeden steam účet nebo budeme muset objednat hru 2x, abychom mohli hrát online oba zároveň.
Díky
Díky
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
- smile4me
- Začátečník

-
Mno já se raději zeptal, abychom zbytečně nekupovali 2 stejné hry. Jinak díky.Cujo píše:musis dvakrat
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Návštěvník
-
- beardie
- Středně pokročilý

- postel114
- Začátečník