WINFAST DVD
- fbh
- Nováček
-
WINFAST DVD
zdarec nemuzu nejak rozchodit prehravani dvd na tv karte leadtek winfast 2000TV-expert.kdyz na DO stisknu tlacitko DVD aplikace PVR spadne.nemate s tim nekdo zkusenosti?u karty sem mel SW intervideo winDVD 6 ten sem nainstaloval a jede ale nemuzu to ovladat DO.dik
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: WINFAST DVD
Jak to mysliš DVD na TV karte? To prece musiš spouštet přes dvd prehravač jako je PowerDVD apod...fbh píše:zdarec nemuzu nejak rozchodit prehravani dvd na tv karte leadtek winfast 2000TV-expert.kdyz na DO stisknu tlacitko DVD aplikace PVR spadne.nemate s tim nekdo zkusenosti?u karty sem mel SW intervideo winDVD 6 ten sem nainstaloval a jede ale nemuzu to ovladat DO.dik
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ono to jde, ten obrázek se pak objeví v tom "blikajícím" rámečku tv monitoru. Je to nouze, a nejsem si jistý, zda to jde přes DO. ( a mám dojem, že stejně musí být nainstalován nějaký klasický přehrávač, ono to nějak spolupracuje)
Rozhodně doporučuji přehrávač k přehrání filmů tomu určený. ten konfort se nedá s nouzovým použitím na tv tuneru vůbec srovnat. Já např. používám PowerDVD.
Rozhodně doporučuji přehrávač k přehrání filmů tomu určený. ten konfort se nedá s nouzovým použitím na tv tuneru vůbec srovnat. Já např. používám PowerDVD.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- fbh
- Nováček
-
winfast DVD
no ja mam nainstalovany intervideo win dvd6 ale ten by se mel spustit v te aplikaci winfast PVR nejak to na sobe zavisi ono mi to zkraje i bezelo ovladal sem to pres DO ale pak sem to preinstaloval a uz to jaksi nejde
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: winfast DVD
Opravdu radeji klasicky DVD přehravač...fbh píše:no ja mam nainstalovany intervideo win dvd6 ale ten by se mel spustit v te aplikaci winfast PVR nejak to na sobe zavisi ono mi to zkraje i bezelo ovladal sem to pres DO ale pak sem to preinstaloval a uz to jaksi nejde
- fbh
- Nováček
-
winfast DVD
To je sice pravda ale kdyz je ta moznost pouzit DO tak me to celkem zere ze musim chodit ke kompu bude to jen nejaka prkotina v instalaci ale zatim sem na to neprisel zkratka winfast PVR jako by ten prehravac nemuze najit v manualu k tomu neni napsane vubec nic.