WINFAST DVD

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
fbh
Nováček
Nováček

WINFAST DVD

Příspěvek od fbh »

zdarec nemuzu nejak rozchodit prehravani dvd na tv karte leadtek winfast 2000TV-expert.kdyz na DO stisknu tlacitko DVD aplikace PVR spadne.nemate s tim nekdo zkusenosti?u karty sem mel SW intervideo winDVD 6 ten sem nainstaloval a jede ale nemuzu to ovladat DO.dik
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: WINFAST DVD

Příspěvek od Dzin »

fbh píše:zdarec nemuzu nejak rozchodit prehravani dvd na tv karte leadtek winfast 2000TV-expert.kdyz na DO stisknu tlacitko DVD aplikace PVR spadne.nemate s tim nekdo zkusenosti?u karty sem mel SW intervideo winDVD 6 ten sem nainstaloval a jede ale nemuzu to ovladat DO.dik
Jak to mysliš DVD na TV karte? To prece musiš spouštet přes dvd prehravač jako je PowerDVD apod...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Ono to jde, ten obrázek se pak objeví v tom "blikajícím" rámečku tv monitoru. Je to nouze, a nejsem si jistý, zda to jde přes DO. ( a mám dojem, že stejně musí být nainstalován nějaký klasický přehrávač, ono to nějak spolupracuje)
Rozhodně doporučuji přehrávač k přehrání filmů tomu určený. ten konfort se nedá s nouzovým použitím na tv tuneru vůbec srovnat. Já např. používám PowerDVD.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
fbh
Nováček
Nováček

winfast DVD

Příspěvek od fbh »

no ja mam nainstalovany intervideo win dvd6 ale ten by se mel spustit v te aplikaci winfast PVR nejak to na sobe zavisi ono mi to zkraje i bezelo ovladal sem to pres DO ale pak sem to preinstaloval a uz to jaksi nejde
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: winfast DVD

Příspěvek od Dzin »

fbh píše:no ja mam nainstalovany intervideo win dvd6 ale ten by se mel spustit v te aplikaci winfast PVR nejak to na sobe zavisi ono mi to zkraje i bezelo ovladal sem to pres DO ale pak sem to preinstaloval a uz to jaksi nejde
Opravdu radeji klasicky DVD přehravač...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
fbh
Nováček
Nováček

winfast DVD

Příspěvek od fbh »

To je sice pravda ale kdyz je ta moznost pouzit DO tak me to celkem zere ze musim chodit ke kompu bude to jen nejaka prkotina v instalaci ale zatim sem na to neprisel zkratka winfast PVR jako by ten prehravac nemuze najit v manualu k tomu neni napsane vubec nic.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“