Co na AXP1700+ pasivně...
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- PachezZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co na AXP1700+ pasivně...
Tak sem se rozhod investovat do ticha... upgrade mi ani nenavrhujte, ten bych nevyužil... Takže něco co zvládne pasivně AXP1700+ Thoroughbred B. Cenu bych si představoval s daní nějak do sedmi set... kdyby se nic nenaslo tak asi drazsi TT Sonic Tower
Chladič nemusí být jen pro Sc.A - důležitý je aby šel upevnit přes díry v desce tj. aby měl dobrou základnu kam se dá přidělat homemade porichtung... rozteč by nemel byt problem změnit....
První mi padnul do oka Titan TTC-NK32TZ
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42641
ale má žebra blízko u sebe ( 0,9mm ) což je na pasiv sux a asi by to nezvládalo
Nebo Arctic Cooling Freezer 7 Pro
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33866
Opět nevim jestli yb to bez větráku zvládnul
Xilence cpu-cooler xilent blade | xpcpu.4all
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35989
Jeste sem premyslel nad Scythe Katanou ale tam me odrazuje ze je to sikmo - nejspis bych to totiz nakonec daval do slim desktopu a melo by to koukat ven...
Chladič nemusí být jen pro Sc.A - důležitý je aby šel upevnit přes díry v desce tj. aby měl dobrou základnu kam se dá přidělat homemade porichtung... rozteč by nemel byt problem změnit....
První mi padnul do oka Titan TTC-NK32TZ
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42641
ale má žebra blízko u sebe ( 0,9mm ) což je na pasiv sux a asi by to nezvládalo
Nebo Arctic Cooling Freezer 7 Pro
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33866
Opět nevim jestli yb to bez větráku zvládnul
Xilence cpu-cooler xilent blade | xpcpu.4all
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35989
Jeste sem premyslel nad Scythe Katanou ale tam me odrazuje ze je to sikmo - nejspis bych to totiz nakonec daval do slim desktopu a melo by to koukat ven...
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
TDi - Ten Dým Ignoruj
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

Kup si toho Sonica, uděláš na socket A nejlíp pokud másš díry kolem boardu,jen ta instalace je pěkbně zdlouhavá, vám i čem mluvím sám ho mám, s pasivníma teplotama ti nepomůžů, protožej sme na něj dal 120tu FAN kterou mi "přeřve" zdroj, a taky proto že nemám žádná AirFlow v casu.
A nebudeš muset doma bastlit sponu.
A nebudeš muset doma bastlit sponu.
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
- PachezZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jenže bych radši něco s nižší cenou - marodil sem a mám velkej účet za telefon takže z výplaty moc nezbyde...
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
TDi - Ten Dým Ignoruj
- Jafido
- Středně pokročilý

Zadny z techto chladicu ti neuchladi 1700+ pouze pasivne. Sonic k tomu bude mit nejblize, ale stejne to bude nepouzitelne.
Jelikoz to chces na Socket A, doporucil bych ti prave Sonic nebo Katanu + vetrak, u ostatnich se budes muset starat o nove upinani.
Jelikoz to chces na Socket A, doporucil bych ti prave Sonic nebo Katanu + vetrak, u ostatnich se budes muset starat o nove upinani.
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

jo a když si dáš toho sonica a dáš na něj větrák, který bude točit ttak 800 klidně i míň tak o něm nebudeš vědět a teploty budeš mít doré 
Já mám se zavřenou bočnici (bez AirFlow) 39°C v zátěží a fan mi točí 800 mám Galacial, sice není nějak extra tichý, ale zdroj mi ho přeřve
Já mám se zavřenou bočnici (bez AirFlow) 39°C v zátěží a fan mi točí 800 mám Galacial, sice není nějak extra tichý, ale zdroj mi ho přeřve
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
- r1pper
- Začátečník

-
- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

- Guli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- PachezZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tady jde taky o to jak říkám - chci to do slim desktopu - tzn. počítám s tim že chladič bude přes díru koukat ven z kejsu a katana jak je šikmá tak mi na tohle nepřijde nejvhodnější - vypadalo by to imho ještě divnějc... Nakonec asi fakt vemu ten Sonic Tower... ale ještě teda mrknu v jeho cenách co by se dalo najít...
Výroba spony by mě nes*ala...
Výroba spony by mě nes*ala...
TDi - Ten Dým Ignoruj
TDi - Ten Dým Ignoruj
- Guli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Vivec
- Středně pokročilý

- Guli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mam predstavu ako vyzera SFF, neviem si realne predstavit ako ti trci z desktopu polka HP chladica. To ako bude mat dieru v case a 5cm mu bude trcat vrch vonku? Ako nic v zlom, ale myslim ze je to viac ako neprakticke, ten thermalright by sa tam v pohode vosiel.
A este oprava, myslel som SI-97, ten ma na vysku iba 75mm a sonic tower ma 150mm
A este oprava, myslel som SI-97, ten ma na vysku iba 75mm a sonic tower ma 150mm
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz