RAM chyby
- cefeus
- Nováček

-
RAM chyby
Zdravím....
Zkusím popsat svuj problém jak nejlepe to pujde:
Spustil jsem MemTest86+ v1.70 a ten mi našel několik chyb na jednotlivých adresách paměti, proto jsem skusil i jiný program Windows Memory Diagnostic a výsledek byl stejný. Tyto chyby se začínají objevovat tak po 3 hodinách.
Mam ramku 512MB sdram.
Dají se tyto ramky nějakym zpusobem Naformatovat? defragmentovat? nebo něco s něma provést? abych nemusel kupovat nove?
Prisím o radu???
Zkusím popsat svuj problém jak nejlepe to pujde:
Spustil jsem MemTest86+ v1.70 a ten mi našel několik chyb na jednotlivých adresách paměti, proto jsem skusil i jiný program Windows Memory Diagnostic a výsledek byl stejný. Tyto chyby se začínají objevovat tak po 3 hodinách.
Mam ramku 512MB sdram.
Dají se tyto ramky nějakym zpusobem Naformatovat? defragmentovat? nebo něco s něma provést? abych nemusel kupovat nove?
Prisím o radu???
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Re: RAM chyby
Jak bys chtěl formátovat RAMky?cefeus píše: Dají se tyto ramky nějakym zpusobem Naformatovat? defragmentovat? nebo něco s něma provést? abych nemusel kupovat nove?
Prisím o radu???
Háže ti too nějaké chyby ve Widlích?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- x-bat
- Nováček

-
Nebudu zakladat novy tread, hodim svuj "problem" tady...
Asi pred tydnem jsem koupil nove pameti 2x1024MB DDR500 A-Data Vitesta Extreme Edition... vcera jsem je testoval memtestem a zhruba po hodine mi memtest vyhodil 310 erroru failing adrress... ted jsem v praci a nejak mi doslo, jestli nemuze byt problem v tom, ze tyto pameti chteji trosku vetsi voltage (ja jsem nechal desku na default, tj. 2,5v - pameti chteji alespon 2,6v)? Jinak pameti zatim nejedou na cely svuj potencial (tj. 250), ale jen na 220 (diky procesoru, ktery mam v planu dale pretocit)... diky za odpoved, zda je velmi pravdepodobne, ze problemy jsou zpusobene tim napetim:)
EDIT: samozrejme jde o dual kit, ktery deska podporuje...
Asi pred tydnem jsem koupil nove pameti 2x1024MB DDR500 A-Data Vitesta Extreme Edition... vcera jsem je testoval memtestem a zhruba po hodine mi memtest vyhodil 310 erroru failing adrress... ted jsem v praci a nejak mi doslo, jestli nemuze byt problem v tom, ze tyto pameti chteji trosku vetsi voltage (ja jsem nechal desku na default, tj. 2,5v - pameti chteji alespon 2,6v)? Jinak pameti zatim nejedou na cely svuj potencial (tj. 250), ale jen na 220 (diky procesoru, ktery mam v planu dale pretocit)... diky za odpoved, zda je velmi pravdepodobne, ze problemy jsou zpusobene tim napetim:)
Stara, ale stale bohate dostacujici (pravidelne udrzovana) P4 2.6GHz 
- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Mno ty jsi ale vůbec nenapsal jakej máš problém?x-bat píše:Nebudu zakladat novy tread, hodim svuj "problem" tady...
Takže pokud je system nejakym zpusobem nestabilni tak by to tim samozrejme mohlo byt.. ale jen tak jako tem pametim se nemusis bat pridat. navic mas i v celku kvalitni takze se neboj
- x-bat
- Nováček

-
jsem to ale blbec... uz jsem to rozepsal tady http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... &start=500, stranka 26, hned prvni prispevek... slo o to, ze jsem provedl vetsi upgrade, takze hledam pricinu problemu... dneska si zkusim pohrat s temi pametmi...
EDIT: Problem vyresen... opravdu to bylo napetim + casovanim pameti... nejak se mi nelibi, ze ty A-Data nezvladnou 220 pri casovani 2,5-4-4-8
Co uz, ja jsem nenarocny, hlavne, ze to bezi...
EDIT: Problem vyresen... opravdu to bylo napetim + casovanim pameti... nejak se mi nelibi, ze ty A-Data nezvladnou 220 pri casovani 2,5-4-4-8
Stara, ale stale bohate dostacujici (pravidelne udrzovana) P4 2.6GHz