mam notebooka HP nx6325 a nemuzu si pomoc, ale zda se mi ze moc topi.
Nema se naisntalovat nejaka aplikace od HP, ktera by regulovala to zahrivani procesoru ze kdyz ej v klidu tak tak netopi?
HP nx6325 moc topi
Moderátor: Don
- Vlk_the_Great
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
HP nx6325 moc topi
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znova."
- Godzzila
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
To je tak když si někdo koupí ntb s amd....vžy topí víc než pentuim M/core duo....jak ho máš dlouho - můžou být ucpaný prachem žebra chladiče - bývá to častá závada...ale to už se většinou ten ntb i vypíná.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
- Godzzila
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
kdyz OT tak OT.. já mám NTB s Turionem od AMD a topí sqvěle (ve smyslu) a NTB je ještě navíc od Aceru.. a myslim si že topí i míň než PM na stejné frekvenci.. ae to je jedno..petr_ píše:To je tak když si někdo koupí ntb s amd....vžy topí víc než pentuim M/core duo....jak ho máš dlouho - můžou být ucpaný prachem žebra chladiče - bývá to častá závada...ale to už se většinou ten ntb i vypíná.
- Godzzila
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- TomTAS
- Nováček
-
koupě
Dneska jsem si tento model koupil s konfigurací se Sempronem. Notebook se zahřívá, to je pravda, ale žádná tragédie to není. Spíš mě udivuje, že větráček se skoro pořád jemně točí a to když je přístroj ve zásuvce nebo jede na a baterii. Není to klasícké odvětrávání tepla, to jsem už slyšel, když jsem dělal něco náročnějšího. Zajímalo by mne, zda je to vlastnost nebo nebo chyba....