HP nx6325 moc topi

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Vlk_the_Great
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

HP nx6325 moc topi

Příspěvek od Vlk_the_Great »

mam notebooka HP nx6325 a nemuzu si pomoc, ale zda se mi ze moc topi.
Nema se naisntalovat nejaka aplikace od HP, ktera by regulovala to zahrivani procesoru ze kdyz ej v klidu tak tak netopi?
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znova."
TomTAS
Nováček
Nováček

topení

Příspěvek od TomTAS »

A systém máš origo k přístrojí? No každopádně zkus se podívat do ovl. panelech, zda máš v možnostech napájení profil přenosný počítač.
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

může to klidně být HW problem (špatně sedí chladič či něco jiného)
ale obecně všechny NTB dost "topí" oni sice topí míň ae to chlazení je v NTB hrozné no.
Každopádně zkontroluj jestli se točí ventilátory, jestli ho nepouzivas na nejakym miste kde by mohlo neco vadit ventilaci atd...
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

To je tak když si někdo koupí ntb s amd....vžy topí víc než pentuim M/core duo....jak ho máš dlouho - můžou být ucpaný prachem žebra chladiče - bývá to častá závada...ale to už se většinou ten ntb i vypíná.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

petr_ píše:To je tak když si někdo koupí ntb s amd....vžy topí víc než pentuim M/core duo....jak ho máš dlouho - můžou být ucpaný prachem žebra chladiče - bývá to častá závada...ale to už se většinou ten ntb i vypíná.
kdyz OT tak OT.. :-) já mám NTB s Turionem od AMD a topí sqvěle (ve smyslu) a NTB je ještě navíc od Aceru.. :-) a myslim si že topí i míň než PM na stejné frekvenci.. ae to je jedno..
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Jinak muzes s tim zajit do servisu tam ti reknou jestli je to vlasnost nebo chyba.
TomTAS
Nováček
Nováček

koupě

Příspěvek od TomTAS »

Dneska jsem si tento model koupil s konfigurací se Sempronem. Notebook se zahřívá, to je pravda, ale žádná tragédie to není. Spíš mě udivuje, že větráček se skoro pořád jemně točí a to když je přístroj ve zásuvce nebo jede na a baterii. Není to klasícké odvětrávání tepla, to jsem už slyšel, když jsem dělal něco náročnějšího. Zajímalo by mne, zda je to vlastnost nebo nebo chyba....
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“