Vodní chlazení - diskuze
- kupca
- Začátečník
- Satiriasis
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Co je to prosimte ten ACfluid a kde se da sehnat?myom píše: po 4 mesicicch v okruhu ACfluid a voda dokonale cista... schvalne jestli rozdelam bloky (viscooly) a vsechno bude OK, tak snad uz vas to presvedci...
// tak jsem to nasel, sry ma lenost. ale to je ochrana jen proti korozi? davas tam neco proti rasam?
radiator Eastar Copper Radiator III - 360 mm, CPU blok NexXxoS XP a GPU blok je vsechno z medi ne(+ vlastne mosaz fitinky)? Takze nemusim davat nic proti korozi, nebo?
- Luděk
- Začátečník
-
no ja tam davam jen destilku mam medenej radiator + nexxxos xp blok na cpu a nexxxos GP3X na GPUSatiriasis píše:Co je to prosimte ten ACfluid a kde se da sehnat?myom píše: po 4 mesicicch v okruhu ACfluid a voda dokonale cista... schvalne jestli rozdelam bloky (viscooly) a vsechno bude OK, tak snad uz vas to presvedci...
// tak jsem to nasel, sry ma lenost. ale to je ochrana jen proti korozi? davas tam neco proti rasam?
radiator Eastar Copper Radiator III - 360 mm, CPU blok NexXxoS XP a GPU blok je vsechno z medi ne(+ vlastne mosaz fitinky)? Takze nemusim davat nic proti korozi, nebo?
\\edit Gr8 Vivec: průmaz OT, chápu, že vás chemie a fyzika baví, ale kdyžtak po ICQ jo
- Satiriasis
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Vivec
- Středně pokročilý
- fat4l
- Mírně pokročilý
tie nexosy maju vstupny priemer 10 mm?....lebo mam take hadice...a nebudem predsa kupovat bloky s 8mm...
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
- Luděk
- Začátečník
-
ty nexxxosy sou bez fitinek, fitinky musis koupit, maji zavit G1/4 jinac treba ty fitinky co prodavaji na casemoddingu ty 10/12 nastrkavaci maji vnitrni prumer 8mm a vnejsi v nejuzsim bode 10 a v nejsirsim 12 mm, a fitinky 8/10 maji vnitrni prumer cca 6mm ty s prevlecnym maticifat4l píše:tie nexosy maju vstupny priemer 10 mm?....lebo mam take hadice...a nebudem predsa kupovat bloky s 8mm...
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
no na XS hodne lidi pouziva treba 12/16 nebo jeste vetsi treba 14/xx ale myslim si ze to je zbytecny zvlast kdyz na radiatorech jsou pouzity fitinky G 1/4",to ty hadice uplne degraduje....Ja si myslim ze uplne idealni jsou silikon 10/14 co se tyka ohebnosti,odporu vuci vode atd....Satiriasis píše:A jeste jedna otazka. Jaky hadice byste mi doporucili? 8/10 nebo 10/14? Jde o to, ze jsem planoval 10/14,ale na Casemoddingu jsem nasel jen 8/10
- AlesShi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak se mi to docela povedlo, zbatlil jsem top z plexi na viscool. Bylo to dost brouseni a vrtani ale pohoda, jeste koupim tesneni a naky srouby a jedem...
je to mistama "vokousany", ale jako prototyp dobry
http://sweb.cz/AlesShi/DSC00558.JPG
http://sweb.cz/AlesShi/DSC00559.JPG
je to mistama "vokousany", ale jako prototyp dobry
http://sweb.cz/AlesShi/DSC00558.JPG
http://sweb.cz/AlesShi/DSC00559.JPG
- fat4l
- Mírně pokročilý
ktory je podla vas lepsi radiator..?... http://www.tichepc.sk/produkt/Alphacool ... -1043.html alebo http://www.tichepc.sk/produkt/Alphacool ... -1044.html
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- Jája
- Čestný člen
2 AlesShi: to plexi jsi bral extrudované, nebo lité?
jinak vypadá to celkem fajn, ale udělal bych větší díry pro lepší průtok
jinak vypadá to celkem fajn, ale udělal bych větší díry pro lepší průtok
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- wector
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- AlesShi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
2 Flegy:
nebude to zpomalovat, vsude je mista vic nez 8/10 hadice
nevypadalo by to tak cool ale hlavne jsem mel tenky plexi, na jeden kus budu potrebovat 25mm, ted jsem mel 15
2 Jaja:
extrudovane
diry jsou stejny jako v 8/10 fitinkach
priste udelam z jednoho plexi s poradnejma rourama
edit//
2 wector:
to byl puvodni plan, ale bylo by to moc obycejny, a nevedel jsem jak se vejdu s fitinkama, ted vim ze vejdu
dalsi asi takovej udelam
mj, uz sem objednal dalsi plexi, na ten primej a taky na grafiku
nebude to zpomalovat, vsude je mista vic nez 8/10 hadice
nevypadalo by to tak cool ale hlavne jsem mel tenky plexi, na jeden kus budu potrebovat 25mm, ted jsem mel 15
2 Jaja:
extrudovane
diry jsou stejny jako v 8/10 fitinkach
priste udelam z jednoho plexi s poradnejma rourama
edit//
2 wector:
to byl puvodni plan, ale bylo by to moc obycejny, a nevedel jsem jak se vejdu s fitinkama, ted vim ze vejdu
dalsi asi takovej udelam
mj, uz sem objednal dalsi plexi, na ten primej a taky na grafiku
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- wector
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli se ti povede ten přímej a na grafiku, tak na mě mysliAlesShi píše: mj, uz sem objednal dalsi plexi, na ten primej a taky na grafiku
Hele to máš i z fabriky, takže to neznamená zhoršení, zůstane se na svém...Flegy píše:tak me hned nemlat ja to spis myslel kvuli tomu ostrymu 90° zahnuti kanalku
- AlesShi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
2 Flegy
neni tam pravej uhel, je to vybrouseny pekne zkopecka, myslel jsem na to
ale nemlatim, kdyz ty nuly a jednicky si z mimikou nedokazou moc poradit
2 wector
s blokama pro tebe pocitam od zacatku
koukni pls jak jsou daleko pameti od jadra na G80 a jaky to ma rozmery
objednal jsem 80mm siroky plexi, doufam ze pameti jsou od sebe dal
ale jak tak nad tim premejslim, tak jste mely pravdu, na vzhled kaslu, v jednoduchosti je sila, o vikendu to udelam na sikmo 12kou
neni tam pravej uhel, je to vybrouseny pekne zkopecka, myslel jsem na to
ale nemlatim, kdyz ty nuly a jednicky si z mimikou nedokazou moc poradit
2 wector
s blokama pro tebe pocitam od zacatku
koukni pls jak jsou daleko pameti od jadra na G80 a jaky to ma rozmery
objednal jsem 80mm siroky plexi, doufam ze pameti jsou od sebe dal
ale jak tak nad tim premejslim, tak jste mely pravdu, na vzhled kaslu, v jednoduchosti je sila, o vikendu to udelam na sikmo 12kou
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- AlesShi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: