Projekt: Smallville

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

No teda..vypada to velmi pekne :)
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Stepa píše:
Bez_n1ck píše:jo ta cdr je supr jenom cimz ji tam prilepil? ja sem resil barbarskym zpusobem a to hromada oboustrany lep. pasky a pak polejt vterinakem :D
nevim jak tobe,ale ja resim stealth mechaniky oboustranou lepici paskou a drzi to vyborne,neni treba vic druhu lepicich pasek?

ale nevim jak by to drzelo takovy zverstvo jako je v tomhle modu...nakonec se z toho vyloupla celkem pekna prace
no ja nevim co mas za case ale ja mam EC5412 a tam je potreba nejak vyplnit tu "dutinu" v ty zaslepce (je prohnuta a vyboulena) takze tam ty lepicky mam asi 20 vrstev aby mi to dalo nakej centimetrhmoty k ty zaslepce
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

Bez_n1ck píše: no ja nevim co mas za case ale ja mam EC5412 a tam je potreba nejak vyplnit tu "dutinu" v ty zaslepce (je prohnuta a vyboulena) takze tam ty lepicky mam asi 20 vrstev aby mi to dalo nakej centimetrhmoty k ty zaslepce
nj to je ono...ja jsem si delal zaslepky z plexi
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Jen menší OT ohledně té oboustrané pásky, mohu jen a jen doporučit 2mm (tloušťka) oboustranku od 3M, ta lepí nehorázně a navíc je to pružný, což je právě u stealth hodí. Já jsem tím lepil třeba kryt mechaniky u routeru a když jsem to pak potřeboval odlepit, tak jsem za tu krytku normálně táhl celý case po stole - a to že není úplně lehkej...:) Ale kde jí koupit neporadím - já jsem jí sehnal z automobilky... :-D

A k modu - je to lepší než bylo, ale pořád mi nějak úplně nesedí ten předek, možná to ale hodně dělaj ty fotky s bleskem v místnosti. Chtělo by to bez blesku na stativu nebo venku. A prosím, předělej ty madla, ty jsou fakt hrozný... :oops:
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..pridavam se k OT.. 3M fakt drzi pekelne.. taky maj se spotrebakem letity zkusenosti..
http://www.spotreba.cz/index.php?manufa ... 5e1177b586
..pokud se nekdo vyzna v paskach obecne, coz ja teda kdyz to vidim vubec, tak tady..
http://www.g3.cz/cz/produkty/oboustranne-lepici-pasky
Nazgul442
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nazgul442 »

tu mechaniku si dobre vyriesil je to pekne :up:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“