No ja som mal tiez problem ze ked som instalnul novy HDD SATA tak vo Windowse nesiel ale v systeme bol. Robilo to koli tomu ze nebol naformatovany. Tak som klikol na Tento pocitac pravym tlacitkom a dal SPRAVOVAT a tam sa dal disk naformatovat. Potom uz slapalo vsetko OK. Mozno to ale nie je tvoj pripad.....Ironfist píše:1.....
DFI LP UT nF4 Ultra-D /SLI-D - problemy a jejich reseni
Moderátor: Eddward
- Shack
- Začátečník

XBOX360
- Shack
- Začátečník

- Ironfist
- Začátečník

-
- Shack
- Začátečník

- Ironfist
- Začátečník

-
- Shack
- Začátečník

- wolfheart
- Nováček

- Pavlis
- Začátečník

-
muzes pouzit napr. toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40711
nebo rozrezat freezra a nebo i pouze nejaky pasiv, ale to zalezi jakou mas grafiku
nebo rozrezat freezra a nebo i pouze nejaky pasiv, ale to zalezi jakou mas grafiku
- wolfheart
- Nováček

- Pavlis
- Začátečník

-
- wolfheart
- Nováček

- Pavlis
- Začátečník

-
mela by bejt jak pod originalem, tak v baleni. a vycistis to jednoduse napr. ubrouskem, pokud bude tvrda tak musis nejakej alkohol na rozpusteniwolfheart píše:fajn, když odendám tan starej originální větráček, bude pod ním pasta ?
a je nějaká pasta v balení toho thermarightu ?
jde mi taky o to jak tu starou vyčistím ??pokud tam je
- mr.dolezal
- Nováček

DDR A-Data 1024MB PC 400
Zdravim.Nemate nekdo zkusenosti s DDR A-Data 1024MB PC 400.Potrebuji vedet,jestli bezi na tehle desce bez problemu i v dual 2x1024.
Diky
Diky
- ussi
- Nováček

-
PCI-E sloty
Tak mam stejnej problem jako tady uz parkrat byl s DFI LP ultra-D NF4, z cista jasna mi odesel PCI-E slot to bylo uz pred nejakym mesicem. Proste se mi kousnul obraz a po restartu se nezapl monitor, vetrak na GK se normalne tocil ale zadnej signal z ni nesel. Tak jsem dal grafiku do spodniho slotu ( Radeon X1950 XTX) a nejaky dva mesice o normalne slo. Vcera vecer se mi vsak seknul obraz a po restartu zadny signal z GK. Zkousel sem i jinou grafiku, prehazovat ty jumpery na MB oba dva sloty PCI-E sou ale mrtvy 
Vim ze to je na reklamaci, ale bojim se, ze dalsi deska se mi odkouri taky. Nevim jestli to byla vadna deska, nebo to dela treba zdroj (Fortron Epsilon 700W) Ten by snad ale nemel byt. Poradte prosim...
Vim ze to je na reklamaci, ale bojim se, ze dalsi deska se mi odkouri taky. Nevim jestli to byla vadna deska, nebo to dela treba zdroj (Fortron Epsilon 700W) Ten by snad ale nemel byt. Poradte prosim...
- oyza
- Začátečník

tak sem si chtel poridit LanParty UT nF4-D, lepsi desku nez ta moje GB K8N51-GMF-9 pac mi totalne nechce taktit tu X2ku, ackoliv s A64 to slo bajecne, ale jak sem cetl zbezne tohle forum, tak fakt do tyhle desky asi nejdu. audigy - problem. pameti - moje standardni 400Mhz kingstony cl 2.5 zjevne velkej problem. arctic cooler pro tam asi nedam, protoze kdyz ho dam, tak musim dat gpu nejspis do spodniho slotu a to se mi tam zase asi nevejdou uz ty 2 pci karty ktery tam chci mit - ale audigy bych asi zjevne taky mohl vyhodit, kdyz nejede. fortron 400w asi slabej - dalsi problem. mate nekdo na to vubec pozitivni reakci? ta deska se mi libila, ale zatim jste me spis odradili.
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- fat4l
- Mírně pokročilý

- oyza
- Začátečník

njn jenze ty nemas ani kingstone pameti, ani 400w fortron a ani audigi. stejne se mi tam nevejde ta grafika a ty karty vedle s tim arcticem.fat4l píše:ja ju mam a som s nou maximalne spokojny.....
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- nWm
- Nováček

-
No mě by i zajímalo kde by si ji chtěl sehnat, když prodej skončil v prosinci(Ultra-D).
Jinak jedna se objevila v prodeji na czechcomputeru v půlce února, tak jsem po ni šáhnul a je vidět že je použitá (odřený díry a špatně zabalený karajan). Řikal jsem si no nic, v pohodě, snad bude šlapat... ale když sem do toho hodil grafiku (Gigabyte 7900GT 520/720 od výrobce) tak se vždycky po chvilce vypnul monitor.
V PCI-ex x2 jede o trochu dýl, ale taky se vypíná, ovladače grafiky nejdou nainstalovat vůbec.
Tak si řikám jestli už byl grafiky čas, nebo jestli ji zničili PCI-ex sloty desky. Teď ke gk na reklamaci...
Jinak jedna se objevila v prodeji na czechcomputeru v půlce února, tak jsem po ni šáhnul a je vidět že je použitá (odřený díry a špatně zabalený karajan). Řikal jsem si no nic, v pohodě, snad bude šlapat... ale když sem do toho hodil grafiku (Gigabyte 7900GT 520/720 od výrobce) tak se vždycky po chvilce vypnul monitor.
V PCI-ex x2 jede o trochu dýl, ale taky se vypíná, ovladače grafiky nejdou nainstalovat vůbec.
Tak si řikám jestli už byl grafiky čas, nebo jestli ji zničili PCI-ex sloty desky. Teď ke gk na reklamaci...
PC: ASRock P45TS; E6300@2,55Ghz+Zalman CNP9700 Led; 4GB DDR3; ATI Sapphire HD4850; Thermaltake 520W PST; Thermaltake Soprano
HTPC: Abit IP35 Pro; E2140@3Ghz (FSB1333)+Zalman CNP9500 Led; 4GB A-Data 800Mhz EE+; HD2400Pro; Fortron 350W;A-Data 32GB SSD S592; WD5000AAKS; SilverStone GD01S-MXR
HTPC: Abit IP35 Pro; E2140@3Ghz (FSB1333)+Zalman CNP9500 Led; 4GB A-Data 800Mhz EE+; HD2400Pro; Fortron 350W;A-Data 32GB SSD S592; WD5000AAKS; SilverStone GD01S-MXR