GF 8800GTS a modrá smrt

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

godlike píše:Zkus kartu v jinym PC nebo nejnovejsi ovladace.
http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=12238
Nemam kde nikdo ze znamych nema tak sylvy zdroj a ovladace jsou pro visty,jsou zpetne kompatibilni s xp??

EDIT

Rozhodl jsem se pro nový zdroj,co si myslite o tomhle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37206
nebo
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35688
nebo
http://www.alza.cz/zdroj-fortron-epsilon-7...d60015.htm
libi se mi ten thermallake kvuli kabelum...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Výběr zdroje řešit prosím třeba tady - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=67965

Jinak poslučovány některé dvojposty a upraveny citace
Goldnoob team proud member!
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

JJ dik
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Red Devil píše:.... a ovladace jsou pro visty,jsou zpetne kompatibilni s xp??..
A proc pro Vista kdyz pouzivas XP :? (o zpetne kompatibilite se da polemizovat, ale silne pochybuju ze Vista ovladace muzes normalne hodit na XP)

Stahni official pro serii 8800GTX/GTS pro Windows XP

Kód: Vybrat vše

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_97.44.html
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Palec123 píše:
Red Devil píše:.... a ovladace jsou pro visty,jsou zpetne kompatibilni s xp??..
A proc pro Vista kdyz pouzivas XP :? (o zpetne kompatibilite se da polemizovat, ale silne pochybuju ze Vista ovladace muzes normalne hodit na XP)

Stahni official pro serii 8800GTX/GTS pro Windows XP

Kód: Vybrat vše

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_97.44.html
jsem odepisoval godlikemu

jo a 97.44 mam asi dva tydby a jedu na ne..
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Sorry, to jsem prehlid :oops:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Palec123 píše:Sorry, to jsem prehlid :oops:
JJ np
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Takze po koupi noveho hw je to tu zase:

Mel jsem x2 4200+ asus a8n-e,8800gts a hazelo mi to modry smrti,koupil 750w zdroj(mel jsem lc power550w) a vyhodil disk(umrel a ja to prirknul jemu)
Nakonec jsem koupil HW viz popis,mam vsechno pekne studeny,napeti na default zadny oc,na gpu novejsi ovldace(97.44) na desce z cd k ni a komp si obcas vzpomene a vythune v sobotu u battlefieldu2 ,modra smrt na 1sec a restart ted pri generals vytuhnul,vypnul se,zapnul,nenabeh,tak jsem ho restnul on se vypnul zapnul a normalne nabeh ve skrini mam 120vetrak vpredu i vzadu,takze jak rikam nic extreme netopi v biosu nevim co bych mel blbe nastaveny a uz jsem z toho na chocholouska a pekne nasr...

Zdroj je thermaltake a mam 4 disk
Jinde mi poradili pridat ramkam na voltazi,ze pry potrebuji vic,dal jsem nejnovejsi bios
den dobry a nasledovalo tohle:

Takze zvednuti napeti u pameti nepomohlo(zvedl jsem o 0.1v)
Dneska mi to vytuhlo,hodilo na sec modrou chybovou hlasku,restartuno,nenabehlo,hledalo to jinej bios na disku(jestli jsem spravne pochopil),nenaslo resetlo se to,flesnulo bios spet na verzi F6(z nove flashnuty osmicky) a normalne nabehlo
Cim to muze bejt,z toho staryho kompu(co se taky takhle kousal)Jsou shodny disky,SB Audigy4 a GF 8800GTS,pred koupi grafiky se mi to nikdy nestalo muze to byt ji??
Fakt uz nevim

Viz:
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?p=466577#466577
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Red Devil píše:Takze po koupi noveho hw je to tu zase:

Mel jsem x2 4200+ asus a8n-e,8800gts a hazelo mi to modry smrti,koupil 750w zdroj(mel jsem lc power550w) a vyhodil disk(umrel a ja to prirknul jemu)
Nakonec jsem koupil HW viz popis,mam vsechno pekne studeny,napeti na default zadny oc,na gpu novejsi ovldace(97.44) na desce z cd k ni a komp si obcas vzpomene a vythune v sobotu u battlefieldu2 ,modra smrt na 1sec a restart ted pri generals vytuhnul,vypnul se,zapnul,nenabeh,tak jsem ho restnul on se vypnul zapnul a normalne nabeh ve skrini mam 120vetrak vpredu i vzadu,takze jak rikam nic extreme netopi v biosu nevim co bych mel blbe nastaveny a uz jsem z toho na chocholouska a pekne nasr...

Zdroj je thermaltake a mam 4 disk
Jinde mi poradili pridat ramkam na voltazi,ze pry potrebuji vic,dal jsem nejnovejsi bios
den dobry a nasledovalo tohle:

Takze zvednuti napeti u pameti nepomohlo(zvedl jsem o 0.1v)
Dneska mi to vytuhlo,hodilo na sec modrou chybovou hlasku,restartuno,nenabehlo,hledalo to jinej bios na disku(jestli jsem spravne pochopil),nenaslo resetlo se to,flesnulo bios spet na verzi F6(z nove flashnuty osmicky) a normalne nabehlo
Cim to muze bejt,z toho staryho kompu(co se taky takhle kousal)Jsou shodny disky,SB Audigy4 a GF 8800GTS,pred koupi grafiky se mi to nikdy nestalo muze to byt ji??
Fakt uz nevim

Viz:
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?p=466577#466577
koukam ze si vymenil vsechno krome grafiky :)) takze mozna je na vine ona skus si pucit nakou jinou a testuj
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Nojo,ale nejlepsi na vsem je,ze jsem byl ze soboty na nedeli na lance a za 20 hodin pareni to nespadlo ani jednou....
Muze na to mit vliv el.rozvod v baraku??
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Naky vykyvy by mel eliminovat zdroj mno...ale mozny to je..
jrk
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jrk »

Red Devil píše:Nojo,ale nejlepsi na vsem je,ze jsem byl ze soboty na nedeli na lance a za 20 hodin pareni to nespadlo ani jednou....
Muze na to mit vliv el.rozvod v baraku??
Jestli ti kolíše napětí v el.síti tak se to může samozřejmě projevovat na stabilitě PC, nech si raději zásuvky a přívod el. napětí překontrolovat nějakým revizním technikem-elektro... Jinak poklesy v sítí může vykompenzovat kvalitní UPS-ka...(to je samozřejmě nouzové řešení)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

godlike píše:Naky vykyvy by mel eliminovat zdroj mno...ale mozny to je..
To si taky myslim,ale co jinyho by uz to mohlo byt,kdyz na ty lance to chodlo vyborne....
Koupil jsem visty,jdu je tam dat a uvidim.

EDIT

Tak jsem dal visty a pri prvnim pusteni a cca 5minutach hrani vytuh jak svine a restart s opetovnym samovolnym flashovanim biosu
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Promaz OT

Vyhoď z PC Audigy dokud testuješ tak není třeba, zatím si vystačíš s onboard. Nemáš možnost tu GK zkusit jinde, případně v tvém PC nějakou jinou ? Jako já bych fakt viděl problém někde s tou GK.

To že to jinde jelo 20 hodin ok ... u tebe doma to jelo jak nejdéle bez pádu ?
Goldnoob team proud member!
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

skus tam dat memtest...na ramky...testuj par hodin....potom skus na CPU program orthos(par hodin).....a este napriklad atitool na grafiku(artefakt scanning)..pekne ju to zohreje :) .....alebo skus tie kompenenty u niekoho ineho.....a k tomu zdroju...radsej by som ti radil seasonic alebo ten fortron...thermaltaky su zname tym ze dost hreju...tym padom hucia...a dalsia vec je ze maju tok vzduchu usmerneny pomocou folie...ktora pri vyssich otackach zacina vybrovat... :( ....
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Thellwin píše:To že to jinde jelo 20 hodin ok ... u tebe doma to jelo jak nejdéle bez pádu ?
Treba taky 20 hodin ale dneska jsem skusil dve hry (na vistach)a pri obou vytuh
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Red Devil píše:
Thellwin píše:To že to jinde jelo 20 hodin ok ... u tebe doma to jelo jak nejdéle bez pádu ?
Treba taky 20 hodin ale dneska jsem skusil dve hry (na vistach)a pri obou vytuh
no NV serie 8800 maj ve WISTACH dost problemy co sem cetl na forech. Skus tu grafiku u nekoho jineho kdo ma WIN XP treba si prohodte grafikyna 2 dny a uvidis co mu to bude delat. Momentalne je 8800+ WISTA sebevrazedna kombinace bohuzel :(
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Ale me to padalo i na xp
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Red Devil píše:Ale me to padalo i na xp
nj ale jak rikas ve Wistach pri kazd hre vytuch ve win XP ti to apson vydrzelo treba den. Skus to co rikam vymen si s nekym grafiku na 2 dny pak budes mit 100% jistotu ze to je grafikou.
Alert03
Červená karta
Červená karta

napajeni?

Příspěvek od Alert03 »

Nepouzivas nahodou porad napajeci kabely ktere byly dodane ke GK?? Me totiz nenabehl ani PC kdyz jsem je pouzil :D A dalsi vec jestly pouzivas ten kabel (redukci ) co byla dodana k GK skus ji napajet z vice stromu zdroje , je otestovane ze u nekterych zdroju grafiku neuthnou ani 2 stromy a musi se odber rozlozit na 3 a to pisu z vlastni skusenosti mam Thermaltake 500W. Toto vsechno ignoruj pokud grafiku napajis konektory primo ze zdroje :)
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“