Takze po koupi noveho hw je to tu zase:
Mel jsem x2 4200+ asus a8n-e,8800gts a hazelo mi to modry smrti,koupil 750w zdroj(mel jsem lc power550w) a vyhodil disk(umrel a ja to prirknul jemu)
Nakonec jsem koupil HW viz popis,mam vsechno pekne studeny,napeti na default zadny oc,na gpu novejsi ovldace(97.44) na desce z cd k ni a komp si obcas vzpomene a vythune v sobotu u battlefieldu2 ,modra smrt na 1sec a restart ted pri generals vytuhnul,vypnul se,zapnul,nenabeh,tak jsem ho restnul on se vypnul zapnul a normalne nabeh ve skrini mam 120vetrak vpredu i vzadu,takze jak rikam nic extreme netopi v biosu nevim co bych mel blbe nastaveny a uz jsem z toho na chocholouska a pekne nasr...
Zdroj je thermaltake a mam 4 disk
Jinde mi poradili pridat ramkam na voltazi,ze pry potrebuji vic,dal jsem nejnovejsi bios
den dobry a nasledovalo tohle:
Takze zvednuti napeti u pameti nepomohlo(zvedl jsem o 0.1v)
Dneska mi to vytuhlo,hodilo na sec modrou chybovou hlasku,restartuno,nenabehlo,hledalo to jinej bios na disku(jestli jsem spravne pochopil),nenaslo resetlo se to,flesnulo bios spet na verzi F6(z nove flashnuty osmicky) a normalne nabehlo
Cim to muze bejt,z toho staryho kompu(co se taky takhle kousal)Jsou shodny disky,SB Audigy4 a GF 8800GTS,pred koupi grafiky se mi to nikdy nestalo muze to byt ji??
Fakt uz nevim
Viz:
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?p=466577#466577