Acer Travelmate 4100 a Instalace Win XP

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
.exe
Začátečník
Začátečník

Acer Travelmate 4100 a Instalace Win XP

Příspěvek od .exe »

Pri koupi vyse uvedeneho notase byl predinstalovan os xp home. Nedostal jsem klasicky cd s win xp, ale nejaky "modifikovany Acerovsky", ktery se skladalo z dvou cd + jedno system cd (bootovatelný).
Kdyz jsem chtel udelat kompletni preinstalaci (zformatovat c: + nove si prerozdelit oddily) prakticky me to nikam nepustilo. Spustil se Acer tool a zacal preinstalovavat (zadna nabidka, rozdeleni oddilu - nic), takze jsem si spustil program, kterym jsem si prerozdil nove hdd a nasledne jeste smazal jeden oddil, ktery nebyl nijak oznacen. A nevim jestli prave tim jsem to nepo*ral, protoze kdyz si z tech puvodnich cd nainstaluju os, tak me vubec system nenabootuje. Pritom to normalne kopiruje na c a ve finale nic. Zkusil jsem proto klasicky xp a ty se v pohode nainstalovali a nabootovali. Nevite kde je problem?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Acer Travelmate 4100 a Instalace Win XP

Příspěvek od Dzin »

.exe píše:Pri koupi vyse uvedeneho notase byl predinstalovan os xp home. Nedostal jsem klasicky cd s win xp, ale nejaky "modifikovany Acerovsky", ktery se skladalo z dvou cd + jedno system cd (bootovatelný).
Kdyz jsem chtel udelat kompletni preinstalaci (zformatovat c: + nove si prerozdelit oddily) prakticky me to nikam nepustilo. Spustil se Acer tool a zacal preinstalovavat (zadna nabidka, rozdeleni oddilu - nic), takze jsem si spustil program, kterym jsem si prerozdil nove hdd a nasledne jeste smazal jeden oddil, ktery nebyl nijak oznacen. A nevim jestli prave tim jsem to nepo*ral, protoze kdyz si z tech puvodnich cd nainstaluju os, tak me vubec system nenabootuje. Pritom to normalne kopiruje na c a ve finale nic. Zkusil jsem proto klasicky xp a ty se v pohode nainstalovali a nabootovali. Nevite kde je problem?
To vypada že si si smazal recovery partition :? Ono by stačilo číst manual tam to je popsany dobre :)
Jinak to bootovaní, musí jit u mojeho Acera se to jeste nastavovalo v boot menu...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“