Pri koupi vyse uvedeneho notase byl predinstalovan os xp home. Nedostal jsem klasicky cd s win xp, ale nejaky "modifikovany Acerovsky", ktery se skladalo z dvou cd + jedno system cd (bootovatelný).
Kdyz jsem chtel udelat kompletni preinstalaci (zformatovat c: + nove si prerozdelit oddily) prakticky me to nikam nepustilo. Spustil se Acer tool a zacal preinstalovavat (zadna nabidka, rozdeleni oddilu - nic), takze jsem si spustil program, kterym jsem si prerozdil nove hdd a nasledne jeste smazal jeden oddil, ktery nebyl nijak oznacen. A nevim jestli prave tim jsem to nepo*ral, protoze kdyz si z tech puvodnich cd nainstaluju os, tak me vubec system nenabootuje. Pritom to normalne kopiruje na c a ve finale nic. Zkusil jsem proto klasicky xp a ty se v pohode nainstalovali a nabootovali. Nevite kde je problem?
Acer Travelmate 4100 a Instalace Win XP
Moderátor: Don
- .exe
- Začátečník
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Acer Travelmate 4100 a Instalace Win XP
To vypada že si si smazal recovery partition Ono by stačilo číst manual tam to je popsany dobre.exe píše:Pri koupi vyse uvedeneho notase byl predinstalovan os xp home. Nedostal jsem klasicky cd s win xp, ale nejaky "modifikovany Acerovsky", ktery se skladalo z dvou cd + jedno system cd (bootovatelný).
Kdyz jsem chtel udelat kompletni preinstalaci (zformatovat c: + nove si prerozdelit oddily) prakticky me to nikam nepustilo. Spustil se Acer tool a zacal preinstalovavat (zadna nabidka, rozdeleni oddilu - nic), takze jsem si spustil program, kterym jsem si prerozdil nove hdd a nasledne jeste smazal jeden oddil, ktery nebyl nijak oznacen. A nevim jestli prave tim jsem to nepo*ral, protoze kdyz si z tech puvodnich cd nainstaluju os, tak me vubec system nenabootuje. Pritom to normalne kopiruje na c a ve finale nic. Zkusil jsem proto klasicky xp a ty se v pohode nainstalovali a nabootovali. Nevite kde je problem?
Jinak to bootovaní, musí jit u mojeho Acera se to jeste nastavovalo v boot menu...