Asociace_spouštění programu ve WinXP

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
bluenite
Začátečník
Začátečník

Asociace_spouštění programu ve WinXP

Příspěvek od bluenite »

Při vložení cd s avi souborem se automaticky spustí WMPlayer. Dialog volby "otevření v programu" se neobjevuje. Jak docílit toh,o aby se mi film spustil v jiném prohlížečí (CrystalPlayer)? I když ho tady předtím asociuji, nejde to.
díky za radu
Petr
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Asociace_spouštění programu ve WinXP

Příspěvek od Dzin »

bluenite píše:Při vložení cd s avi souborem se automaticky spustí WMPlayer. Dialog volby "otevření v programu" se neobjevuje. Jak docílit toh,o aby se mi film spustil v jiném prohlížečí (CrystalPlayer)? I když ho tady předtím asociuji, nejde to.
díky za radu
Petr
Označ avi ve Total COmandru červene, dej soubory/asociovat a vyber Crystal....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
bluenite
Začátečník
Začátečník

Re: Asociace_spouštění programu ve WinXP

Příspěvek od bluenite »

Dzin píše:
bluenite píše:Při vložení cd s avi souborem se automaticky spustí WMPlayer. Dialog volby "otevření v programu" se neobjevuje. Jak docílit toh,o aby se mi film spustil v jiném prohlížečí (CrystalPlayer)? I když ho tady předtím asociuji, nejde to.
díky za radu
Petr
Označ avi ve Total COmandru červene, dej soubory/asociovat a vyber Crystal....
možná jsem se nevyjádřil přesně: když vložím cd s avi filmem, spustí se wmplayer, který chci zaměnit za jiný přehrávač. Asociovaný s jiným programem je, ale stejně se spustí ten wmp. Ve vlastnostech cd mechaniky/autoplay není v seznamu crystal player. Jak ho tam přidat?
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“