Při vložení cd s avi souborem se automaticky spustí WMPlayer. Dialog volby "otevření v programu" se neobjevuje. Jak docílit toh,o aby se mi film spustil v jiném prohlížečí (CrystalPlayer)? I když ho tady předtím asociuji, nejde to.
díky za radu
Petr
Asociace_spouštění programu ve WinXP
- bluenite
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Asociace_spouštění programu ve WinXP
Označ avi ve Total COmandru červene, dej soubory/asociovat a vyber Crystal....bluenite píše:Při vložení cd s avi souborem se automaticky spustí WMPlayer. Dialog volby "otevření v programu" se neobjevuje. Jak docílit toh,o aby se mi film spustil v jiném prohlížečí (CrystalPlayer)? I když ho tady předtím asociuji, nejde to.
díky za radu
Petr
- bluenite
- Začátečník

-
Re: Asociace_spouštění programu ve WinXP
možná jsem se nevyjádřil přesně: když vložím cd s avi filmem, spustí se wmplayer, který chci zaměnit za jiný přehrávač. Asociovaný s jiným programem je, ale stejně se spustí ten wmp. Ve vlastnostech cd mechaniky/autoplay není v seznamu crystal player. Jak ho tam přidat?Dzin píše:Označ avi ve Total COmandru červene, dej soubory/asociovat a vyber Crystal....bluenite píše:Při vložení cd s avi souborem se automaticky spustí WMPlayer. Dialog volby "otevření v programu" se neobjevuje. Jak docílit toh,o aby se mi film spustil v jiném prohlížečí (CrystalPlayer)? I když ho tady předtím asociuji, nejde to.
díky za radu
Petr