Zhodnocení grafiky stránek

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zhodnocení grafiky stránek

Příspěvek od mozek007 »

Zdravím. Chtěl bych zhodnotit web http://mozektevidi.net po grafické stránce. Konkrétní názory co změnit, co se nelíbí. Co a jak vylepšit. Děkuji za každý názor.
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
Martinez
Nováček
Nováček

Příspěvek od Martinez »

Po desing stránce nic moc ale jinak pěkné članky hlavně hacking :D
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

Martinez píše:Po desing stránce nic moc ale jinak pěkné članky hlavně hacking :D
Hm a co konktétně? Hlavně neříkej, že všechno
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
TomTom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomTom »

Ta modra textura na pozadi se mi nelibi - pri blizsim pohledu je videt, ze to je slozene z X mensich ctvercu vedle sebe..

Chybi mi tam nejake ohraniceni, vse je takove nejasne, neni pri prvnim pohledu zrejme, kde je menu, co je reklama, co je a neni clanek-nejak lepe(vyrazneji) oddelit jednotlive prvky

edit:stejne tak nadpisy clanku + prip. menu neni zrejme zvyrazneno, clovek musi chvili prelitnout ocima -svetle modra na bilem pozadi neni prilis viditelna + obecne nejak moc svetle modre..
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

[quote="TomTom"][/quote]
Díky za kvalitní názor, dám se do úprav
D4fed
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od D4fed »

pozadí strašné spíš bych tam dal nějakou jednotnou barvu... ty novinky taky nejsou domakaný hlavně to divné ohraničení a takový ten přechod do rohu...... celkoě by si to měl nějak oddělit ... menu nic moc chce to udělat nějak zajímavější bez podtržení nejlíp a když už tak tak tam dát asi čteverečky místo koleček a líp zarovnat asi na střed... ta patička taky jakože divně prostě ničím nezajímavé, chaotické ta patička tam taky nijak nenavazuje není nějak oddělena od ostatního....pak eště nevím co má znamenat takový ten pruh nalevo...tak chtěl si kritiku máš ji mít :-)

edit jinak obsah super ... du to číst :P
edit 2 teď sem narazil eště na jednu chybu.... proč nejde normálně označit text...to se mi moc nelíbí...
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

D4fed píše:pozadí strašné spíš bych tam dal nějakou jednotnou barvu... ty novinky taky nejsou domakaný hlavně to divné ohraničení a takový ten přechod do rohu...... celkoě by si to měl nějak oddělit ... menu nic moc chce to udělat nějak zajímavější bez podtržení nejlíp a když už tak tak tam dát asi čteverečky místo koleček a líp zarovnat asi na střed... ta patička taky jakože divně prostě ničím nezajímavé, chaotické ta patička tam taky nijak nenavazuje není nějak oddělena od ostatního....pak eště nevím co má znamenat takový ten pruh nalevo...tak chtěl si kritiku máš ji mít :-)

edit jinak obsah super ... du to číst :P
edit 2 teď sem narazil eště na jednu chybu.... proč nejde normálně označit text...to se mi moc nelíbí...
1) změnil jsem pozadí, snad k lepšímu.
2) na ostatní se vrhnu
to edit: Díky,
to edit 2: Kde přesně, jaký prohlížeč. Nevím o tom.
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Stránky jsou fajn, líbí se mi, nejdůležitější je obsah a ten je pro mě zajímavý, to je imho nejdůležitější... :)
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

verntom píše:Stránky jsou fajn, líbí se mi, nejdůležitější je obsah a ten je pro mě zajímavý, to je imho nejdůležitější... :)
Díky moc. Ale vzhed je také důležitý. Problém je, že grafiku neumím dělat a nechci různé šabloby třeba wordpressu. To je pak každý web stejný.
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

[quote="verntom"][/quote]
PS na tvojem webu používáš mini rs. Z tohoto redakčního systému vychází můj, resp trochu jsem se podle něj učil php a mysql. Ale to už je dávno.
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

mozek007 píše:
verntom píše:
PS na tvojem webu používáš mini rs. Z tohoto redakčního systému vychází můj, resp trochu jsem se podle něj učil php a mysql. Ale to už je dávno.
njn, používám, protože je celkem jednoduchý, uživatelsky přátelský a snadno modifikovatelný... :wink:
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
D4fed
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od D4fed »

no používám maxthon... takže exporer :-) prostě mi ten maxthon vyhovuje pro rejpaly :-) ..... no a takže chyba někde v exporeru asi
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

D4fed píše:no používám maxthon... takže exporer :-) prostě mi ten maxthon vyhovuje pro rejpaly :-) ..... no a takže chyba někde v exporeru asi
To by mě zajímalo čím to je? V Opeře to jde, ve FF taky. Jen ten IE blbne :-/
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

Pozadí jsem dle rad udělal nové, nějaké další rady?
D4fed
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od D4fed »

hmmm vidím výrazné zlepšení oproti minule, akorát zkus eště upravit ty články to domodra (no víš co myslím ... ?) ta hlavička je určitě lepší než to předtím, ale přes to bych ji udělal trochu zajímavější...( třeba takové ty obrázky jako notebook a z anténky signál :D sranda, ale zkus teda něco zajímavějšího....pozadí good, možná trošku moc výrazný vzorek, ale jinak v pohodě, potom bych eště to vyhledávání líp začlenil do hlavičky a určitě tam dal nějaký button jako hledej nebo tak něco... takhle si obyčejný uživatel bude asi říkat (co to je ?? )
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

Nahrál jsem na web řekl bych trochu lepší menu. Snad je to lepší.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“