Zhodnocení grafiky stránek
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zhodnocení grafiky stránek
Zdravím. Chtěl bych zhodnotit web http://mozektevidi.net po grafické stránce. Konkrétní názory co změnit, co se nelíbí. Co a jak vylepšit. Děkuji za každý názor.
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
- Martinez
- Nováček

-
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hm a co konktétně? Hlavně neříkej, že všechnoMartinez píše:Po desing stránce nic moc ale jinak pěkné članky hlavně hacking
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
- TomTom
- Začátečník

-
Ta modra textura na pozadi se mi nelibi - pri blizsim pohledu je videt, ze to je slozene z X mensich ctvercu vedle sebe..
Chybi mi tam nejake ohraniceni, vse je takove nejasne, neni pri prvnim pohledu zrejme, kde je menu, co je reklama, co je a neni clanek-nejak lepe(vyrazneji) oddelit jednotlive prvky
edit:stejne tak nadpisy clanku + prip. menu neni zrejme zvyrazneno, clovek musi chvili prelitnout ocima -svetle modra na bilem pozadi neni prilis viditelna + obecne nejak moc svetle modre..
Chybi mi tam nejake ohraniceni, vse je takove nejasne, neni pri prvnim pohledu zrejme, kde je menu, co je reklama, co je a neni clanek-nejak lepe(vyrazneji) oddelit jednotlive prvky
edit:stejne tak nadpisy clanku + prip. menu neni zrejme zvyrazneno, clovek musi chvili prelitnout ocima -svetle modra na bilem pozadi neni prilis viditelna + obecne nejak moc svetle modre..
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
[quote="TomTom"][/quote]
Díky za kvalitní názor, dám se do úprav
Díky za kvalitní názor, dám se do úprav
- D4fed
- Začátečník

-
pozadí strašné spíš bych tam dal nějakou jednotnou barvu... ty novinky taky nejsou domakaný hlavně to divné ohraničení a takový ten přechod do rohu...... celkoě by si to měl nějak oddělit ... menu nic moc chce to udělat nějak zajímavější bez podtržení nejlíp a když už tak tak tam dát asi čteverečky místo koleček a líp zarovnat asi na střed... ta patička taky jakože divně prostě ničím nezajímavé, chaotické ta patička tam taky nijak nenavazuje není nějak oddělena od ostatního....pak eště nevím co má znamenat takový ten pruh nalevo...tak chtěl si kritiku máš ji mít 
edit jinak obsah super ... du to číst
edit 2 teď sem narazil eště na jednu chybu.... proč nejde normálně označit text...to se mi moc nelíbí...
edit 2 teď sem narazil eště na jednu chybu.... proč nejde normálně označit text...to se mi moc nelíbí...
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
1) změnil jsem pozadí, snad k lepšímu.D4fed píše:pozadí strašné spíš bych tam dal nějakou jednotnou barvu... ty novinky taky nejsou domakaný hlavně to divné ohraničení a takový ten přechod do rohu...... celkoě by si to měl nějak oddělit ... menu nic moc chce to udělat nějak zajímavější bez podtržení nejlíp a když už tak tak tam dát asi čteverečky místo koleček a líp zarovnat asi na střed... ta patička taky jakože divně prostě ničím nezajímavé, chaotické ta patička tam taky nijak nenavazuje není nějak oddělena od ostatního....pak eště nevím co má znamenat takový ten pruh nalevo...tak chtěl si kritiku máš ji mít
2) na ostatní se vrhnu
to edit: Díky,
to edit 2: Kde přesně, jaký prohlížeč. Nevím o tom.
- malidian
- Mírně pokročilý

-
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Díky moc. Ale vzhed je také důležitý. Problém je, že grafiku neumím dělat a nechci různé šabloby třeba wordpressu. To je pak každý web stejný.verntom píše:Stránky jsou fajn, líbí se mi, nejdůležitější je obsah a ten je pro mě zajímavý, to je imho nejdůležitější...
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
[quote="verntom"][/quote]
PS na tvojem webu používáš mini rs. Z tohoto redakčního systému vychází můj, resp trochu jsem se podle něj učil php a mysql. Ale to už je dávno.
PS na tvojem webu používáš mini rs. Z tohoto redakčního systému vychází můj, resp trochu jsem se podle něj učil php a mysql. Ale to už je dávno.
- malidian
- Mírně pokročilý

-
njn, používám, protože je celkem jednoduchý, uživatelsky přátelský a snadno modifikovatelný...mozek007 píše:PS na tvojem webu používáš mini rs. Z tohoto redakčního systému vychází můj, resp trochu jsem se podle něj učil php a mysql. Ale to už je dávno.verntom píše:
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. 
- D4fed
- Začátečník

-
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To by mě zajímalo čím to je? V Opeře to jde, ve FF taky. Jen ten IE blbne :-/D4fed píše:no používám maxthon... takže exporerprostě mi ten maxthon vyhovuje pro rejpaly
..... no a takže chyba někde v exporeru asi
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pozadí jsem dle rad udělal nové, nějaké další rady?
- D4fed
- Začátečník

-
hmmm vidím výrazné zlepšení oproti minule, akorát zkus eště upravit ty články to domodra (no víš co myslím ... ?) ta hlavička je určitě lepší než to předtím, ale přes to bych ji udělal trochu zajímavější...( třeba takové ty obrázky jako notebook a z anténky signál
sranda, ale zkus teda něco zajímavějšího....pozadí good, možná trošku moc výrazný vzorek, ale jinak v pohodě, potom bych eště to vyhledávání líp začlenil do hlavičky a určitě tam dal nějaký button jako hledej nebo tak něco... takhle si obyčejný uživatel bude asi říkat (co to je ?? )
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nahrál jsem na web řekl bych trochu lepší menu. Snad je to lepší.