michal3d:
No ono v podstatě věc se má tak, že to primárně na hry není (ty hraju jen občas), ovšem jde o to, že když si teda nějakou hru někdy pustim, tak abych vždycky nebyl nas*anej, co sem to za 13000 Kč koupil, když na CRT všechno běhalo prostě OK (a na asi ostatních LCD bez zpoždění). Za ty prachy jsem teda čekal něco univerálnějšího. Ono teda kdybych býval věděl, že to je bez Vsync takhle otřesný a je třeba použít Vsync, už bych zpozornil, protože o Vsync už jsem ledacos tušil.
No nevim jakou odezvou. Prostě tam to generování celého obrazu při Vsync je nějak asi více "spraseno" než u jiných LCD a proto se to při Vsync chová tak "zabržděně". Nevim. Odezvou pixelů to být nemůže, to by se pak chovalo stejně i bez Vsync, ale tos asi nemyslel.
O to právě šlo, neměl jsem na výběr, protože LCD s TN panelem považuju v podstatě za odpad (na to se prostě nedá dívat - bych musel být barvoslepej či co). Nechápu, jak to může někdo kupovat a hlavně prodávat.
Stejně tak mě se*e trh. Kdyby byl stále pořádný výběr nových CRT, určitě bych šel do CRT, ale jsem si mohl vybrat cca ze dvou značek, tak to prostě člověka znejistí. I když teď už bych si ještě rád vybral... s chutí

.
No zítra kontaktuji e-shop, kde jsem to koupil a uvidim, jestli bude alespoň nějaká šance na vrácení (když je situace takováto). Holt jsem blb, nechal jsem se v podstatě "okrást".
No jinak když to dopadne špatně (asi velmi pravděpodobně), tak prodám EIZO S1931 SH-BK za 11000 Kč (nový, právě teď 59 hod. používaný, bez jediného vadného pixelu či subpixelu), pokud si někdo myslí, že mu toto vyhovuje

.