GK nVidia GF 7950 - Leadtek / Gigabyte
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Rajce
- Začátečník

-
GK nVidia GF 7950 - Leadtek / Gigabyte
Dobrý den, mám jeden rychlý dotaz. Kterého z těchto dvou výrobců by jste spíše doporučili? Leadtek nebo Gigabyte?
Dodám, že základní desku mám Gigabyte.....bude mít vliv na výkon, když ZD a GK budou od jiných výrobců?
THX
Dodám, že základní desku mám Gigabyte.....bude mít vliv na výkon, když ZD a GK budou od jiných výrobců?
THX
- zombux
- Odborník PCT

- Thellwin
- Administrátor

- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud netrváš z nějakého důvodu na této kartě, pak vezmi o dost levnější a navíc výkonnější X1950Pro.
http://www.svethardware.cz/sh/media.nsf ... Format=gif
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Rajce
- Začátečník

-
Bohužel na ní trvámX-COM píše:Pokud netrváš z nějakého důvodu na této kartě, pak vezmi o dost levnější a navíc výkonnější X1950Pro.
Z tvého odkazu mě ale překvapila jadna věc.......že GF 7900GS 256 na tom je bodově lépe než GF 7950GT 512. Měl jsem za to, že GS jsou většinou horší proti GTčkům.
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Taky už to není pravda.Rajce píše:ale 3D soft s kterým pracuji jede v rozhraní OpenGL a v tom jsou prý nVí krapet lepší jak ATI![]()
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Rajce
- Začátečník

-
A smím se dotázat který software? Já dělám ve VIZu, což je hodně okuchaný 3D MAX. A právě na stránkách MAXAREA většinou doporučují pro MAXe nVidie.Mr. Dirk píše:Taky už to není pravda.Rajce píše:ale 3D soft s kterým pracuji jede v rozhraní OpenGL a v tom jsou prý nVí krapet lepší jak ATI![]()
Já taky dělám v 3D softech a podle mých zkušeností jsou na tom lepší ATIny.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Catia, Invertor 10, Cinema 4D, zkoušel sem Rhynoceros, Mayu, Blender i 3DsMAX. 
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- BubakB
- Mírně pokročilý

- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Radsej zober X1950Pro alebo GT alebo ak chces tak aj XT to uz bude vykonovo vyrazne lepsie od 7950GT
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- stehrob
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: