... jak pise TomV o Salebridge cradle - ano, je to totalni narez, tak mrazivou syrovou atmosferu snad v zadne jine hre nepamatuji. (System Shock 2 a mutanti chrcici "kill me" jsou sic slusni ale na Salebridge cradle nemaj
Thief 3 - Deadly Shadows
Moderátor: Baneshee
- Lucifer
- Začátečník

Ta tolerance zabijeni je holt ustupek "prumernemu konzumnimu hraci", nikdo te ale k tomu nenuti, ja zatim zabil za celou hru jen 1 pagana (kvuli te krvi jak pisu vyse) a jednoho pacose v Salebridge cradle - otazka jestli to slo brat jako cloveka a nebylo to spis vysvobozeni...
Jinak jsem celou hru prosel bez zabijeni lidi - zvirata a chodici sochy se doufam nepocitaj...
... jak pise TomV o Salebridge cradle - ano, je to totalni narez, tak mrazivou syrovou atmosferu snad v zadne jine hre nepamatuji. (System Shock 2 a mutanti chrcici "kill me" jsou sic slusni ale na Salebridge cradle nemaj
) Realne si dokazu predstavit HODNE dobry horor natoceny z toho prostredi, i s vyuzitim vetsiny deje...
Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
[FLAME] : No tohle sis mohl odpustit....Geo22 píše:jen ho nech dyk je jeste mlady a zmatenyTomV píše: Jakej multitasking, co to meleš ??? Snad antialiasing, ne ?Multitasking je úplně něco jinýho...
apropo pokud je tobe 22, tak sem o dost starsi nez Ty...takze ucta mladiku, ucta! Spletl jsem se to je jasny..uznavam ale rozhodne bych to nevytahoval nekolik tydnu po tom co se to resilo...
[/END FLAME].
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- shadow
- Středně pokročilý

Tak jsem taky doparil Thiefa III. No a pocity docela rozporuplny. Ze zacatku jsem z toho byl doslova nadsenej, postupem casu ale zacala prichazet urcita skepce. Sice atmosfera porad skvela, ale ten XBOX... male lokace = caste prechody = caste loadingy, navic nijak kratky, tak okole 15sekund...coz strasne srazi hratelnost..hlavne v zaveru hry, kdy se clovek v lokacich uz orientuje a probehne je taky za 15 sekund (Stonemarket Proper treba). Na ty jejich "tipy" do hry nebo nejaky nezajimavy prupovidky ze sveta City je fakt clovek opravdu zvedavej, kdyz cca 1/3 herniho casu zira na loading screen (kor kdyz to hraje na mastera a nekdy ho diky netrpelivosti killnou). Ty filmovy sekvence byly skvely a nektery useky jakbysmet. Treba prave ten útulek nebo muzeum, to byla vubec asi nejlepsi lokace ve hre. Potom se musim taky zastavit nad delkou hry. Nebyla nijak zavratna. S prvnimi dva dily serie se to neda vubec srovnavat, obtiznost byla taky mnohem nizsi. Bacit do hlavy slo skoro kazdeho strazce a utect slo vzdycky...
porad jde sice o nadprumernou hru, s peknou grafikou, ale uz to proste neni ono. Odklon od hard-core titulu k masove stravitelnejsim polotovarum je patrny. Pak kdyz se hra vydava primarne pro XBOX, tak to proste nemuze dopadnou jinak, nez jak to dopadlo. 84 % - asi tak bych hodnotil.
//jeste k tomu utulku... inspirace Silent Hillem byla az moc zjevna..mam na mysli ty prechody do minulosti..
porad jde sice o nadprumernou hru, s peknou grafikou, ale uz to proste neni ono. Odklon od hard-core titulu k masove stravitelnejsim polotovarum je patrny. Pak kdyz se hra vydava primarne pro XBOX, tak to proste nemuze dopadnou jinak, nez jak to dopadlo. 84 % - asi tak bych hodnotil.
//jeste k tomu utulku... inspirace Silent Hillem byla az moc zjevna..mam na mysli ty prechody do minulosti..
show must go on..
- kuavik
- Mírně pokročilý

- Smolda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Heh presne takhle sem dohral Thiefa2 na experta...shadow píše:... obtiznost byla taky mnohem nizsi. Bacit do hlavy slo skoro kazdeho strazce a utect slo vzdycky...
Mimochodem me nejak nesedi to ovladani-konkretne pri otaceni se nejdriv otoci jenom hlava a pak teprve cely telo,je to takova blbost ale proste mi to nesedi.Ten obusek je taky nejak divne udelanej,ale asi je to vsechno o zvyku.Poprvy jsem to hral asi hodinu a hned uninstall,ale jak tak ctu ty nazory tady asi si to zahraju...
- Swat
- Mírně pokročilý

Vrátil jsem se k této hře po delší době,protože mezi tím se mi do ruky dostaly jiný,ale věděl jsem,že Thief:Deadly Shadows musím zapařit.Musím říct,že se bavím,stealth akce zbožňuju.Trochu jsem lovil na netu a hledal vše kolem TDS a objevil jsem zajímavou věc.Pokud to zde již někde bylo,tak se omlouvám,pokud ne,zkuste,je to vážně pecka:http://www.graphics-by-john-p.com/textu ... html.Udělá to z TDS trochu jinou hru s naprosto ostrýma a perfektníma texturama.Jsou to samoinstal.balíčky,na výběr z několika druhů Garretova obleku a vzhledu tváře,je tam toho dost.Nainstaloval jsem to všechno a je to úplně o něčem jinym,protože netřeba zdůrazňovat,že některý textury ve hře nebyly žádná sláva.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Warran
- Žlutá karta Bazar

-
Jako milovník Thiefa mám trojku taky a zatím jsem v misi Docks, tedy asi celkem na začátku hry. Právě se chystám jít na Abysmal Gale. Kdybych měl rozebírat podrobně jak se mi která změna v trojce oproti jedničce a dvojce na Dark Engine líbí nebo nelíbí, tak by to byl příspěvek na 100 řádků minimálně. Ale stejně mi to nedá.
Když uvážím, jak velké mohly být kdysi levely, tak je velikost těch současných naprosto otřesná. Taková mise Assassins (Ramirez) v jedničce nebo Life of the party (po střechách do Angel Watch a zpět) ve dvojce, tak se Deadly Shadows musí stydět. A pak, že PC není na hry lepší než konzole
Připadá mi, že "sneaking", čili plížení se hlídanými prostory je daleko snažší. Stráže reagují mnohem méně na vizuální podněty a sluchově? Přijde mi, že pokud nebudu mlátit dýkou do něčeho kovového, tak mě prostě neuslyší. Prostě další úlitba masám, opět můžeme děkovat hlavně Xboxu
Prostě snaha udělat to i na konzoli tu hru pěkně zkazila
Ale i tak to hodlám dohrát, zase tak špatné to není. Navíc si musím vychutnat Shalenbridge Cradle (nebo Robbing the Cradle). To je prý horor jaký ve Thiefovi ještě nebyl, a to je co říct, vzpomenu-li si na Bonehoard nebo Return to the cathedral. 
Když uvážím, jak velké mohly být kdysi levely, tak je velikost těch současných naprosto otřesná. Taková mise Assassins (Ramirez) v jedničce nebo Life of the party (po střechách do Angel Watch a zpět) ve dvojce, tak se Deadly Shadows musí stydět. A pak, že PC není na hry lepší než konzole
Připadá mi, že "sneaking", čili plížení se hlídanými prostory je daleko snažší. Stráže reagují mnohem méně na vizuální podněty a sluchově? Přijde mi, že pokud nebudu mlátit dýkou do něčeho kovového, tak mě prostě neuslyší. Prostě další úlitba masám, opět můžeme děkovat hlavně Xboxu
Prostě snaha udělat to i na konzoli tu hru pěkně zkazila
Naposledy upravil(a) Warran dne pon 18. pro 2006, 08:12, celkem upraveno 1 x.
- Thellwin
- Administrátor

- shadow
- Středně pokročilý

doporučuji nejprve Thief2XThellwin píše:Teď jsem si v novém Levelu přečetl, že jako příští plná hra má být právě Thief 3: deadyl Shadows, tak pokud to ještě někdo (jako já) nemá, tak to bude ideální příležitost.
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ht=thief2x
show must go on..
- Warran
- Žlutá karta Bazar

-
Proč nejdříve T2X? Je to fanouškovský datadisk k dvojce, IMHO (zatím jsem nehrál, ale už mám staženo) je to úplně jedno, protože T2X a Deadly Shadows spolu vůbec nesouvisí.
Konec konců v T2X není ani Garret.
Včera jsem zase urazil trochu z mise Docks, konkrétně část Abysmal Gale. Hezké, jenom trochu lehké, měl jsem 14 flash bombs a těch zombíků tam bylo jen pár. Zabil jsem je, abych si polepšil u Hammerites, ale až na konec, jinak by to bylo moc snadné. Teď jen vzhůru do stok hledat glyph.
Musím říct, že tihle zombíci byly o něco strašidelnější, než ty z jedničky. Možná i proto, že ta loď byla tak stísněná, takže jsem si nemohl držet "zdravý odstup".
Edit: opraveny překlepy
Konec konců v T2X není ani Garret.
Včera jsem zase urazil trochu z mise Docks, konkrétně část Abysmal Gale. Hezké, jenom trochu lehké, měl jsem 14 flash bombs a těch zombíků tam bylo jen pár. Zabil jsem je, abych si polepšil u Hammerites, ale až na konec, jinak by to bylo moc snadné. Teď jen vzhůru do stok hledat glyph.
Musím říct, že tihle zombíci byly o něco strašidelnější, než ty z jedničky. Možná i proto, že ta loď byla tak stísněná, takže jsem si nemohl držet "zdravý odstup".
Edit: opraveny překlepy
- shadow
- Středně pokročilý

Protože po zahrání Thiefu III by mu už nemusela tolik vonět grafika T2X zalořená pořád, i přes mírné vylepšení, na Thief 2 engine.
Takhle, jak navrhuji, by šel od "graficky horšího" ke "graficky lepšímu". Po stránce hratelnosti si dovoluji tvrdit, že to je spíše naopak... Thief III srážejí ty časté loadingy.
Takhle, jak navrhuji, by šel od "graficky horšího" ke "graficky lepšímu". Po stránce hratelnosti si dovoluji tvrdit, že to je spíše naopak... Thief III srážejí ty časté loadingy.
show must go on..
- Warran
- Žlutá karta Bazar

-
To chápu a souhlasím. Graficky je to obrovská změna mezi dvojkou a trojkou. Na druhou stranu Thief nikdy nebyl o grafice. I první díl na svojí dobu nebyl nic zvláštního. Tehdejší doba se mi už tak jasně nevybavuje, ale myslím, že UT v té době už byl a graficky na tom je mnohem lépe.
Koupil jsem si Thief Antology, kvůli Thief Gold, a mrknul zase na jedničku. Jelikož jsem teď zvyklý na trojku, tak ta změna byla z hlediska grafiky celkem drsná. Ale stačilo pár minut a už jsem si na ni zase zvyknul a nevadila mi.
Koupil jsem si Thief Antology, kvůli Thief Gold, a mrknul zase na jedničku. Jelikož jsem teď zvyklý na trojku, tak ta změna byla z hlediska grafiky celkem drsná. Ale stačilo pár minut a už jsem si na ni zase zvyknul a nevadila mi.
- myom
- Středně pokročilý

mel bych dotaz. uz jsem nekolikrat thief 3 projel, ale nikdy jsem neprisel, jak si zlepsit postaveni u pohanu... jde mi strelit sip do te jejich svatyne, ale nevim jak obalit ten rohovy kamen tim mechem. kam mam strelit??? a jak mam do nich strilet ty elementarni sipy aby jim to prospelo? diky
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Hard Atack
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- BERTIK
- Začátečník

Pěkná hra to byla
I já jsem s ní měl co dělat
Povedla se, moc pěkný příběh. Doporučuji všem RPG-řům adventuristům.
Povedla se, moc pěkný příběh. Doporučuji všem RPG-řům adventuristům.
Gigabyte P35C-DS3R + Thermalright pasiv ,Intel Core 2 Duo E8200 2.66 - 3,5Ghz,1.3V + COOLer Master GeminII ,socket 775, VGA HIS EXCALIBUR TX HD 3850 512 MB, 4 Gb DDR2 Patriot 800 Mhz ,Latency 5,5,5,12 2xSATA II Raid 0 WD,SB X-Fi XtremeGamer, 500 W KME, 3DMark06 - 11 045 marks no VGA OC, OS WIN XP
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tuhle verzi mam doma taky... Je mi to az trapne, ale nejak nemuzu najit sensitivitu mysi. Nevi nekdo, kde bych to nasel?Hard Atack píše:ted je plna hra s cestinou na Level DVD tak se do toho konecne vrhnu, predtim sem hral jen demoa libilo se mi
V nastaveni pro mys mam jen invert / pohled mysi / automaticke priblizeni
Ve hre je to na me silene citlivy, zmena citlivosti ve windows nepomaha..
- Thellwin
- Administrátor

Doporučím tento texture pack - http://www.john-p.com/textures/Thief-DS/index.shtml
(thx to 3DFx fórum)
(thx to 3DFx fórum)
Goldnoob team proud member!
- Warran
- Žlutá karta Bazar

-
Ten texture pack je dobrý, textury jsou rozhodně mnohem detailnější. Ovšem na druhou stranu se mi podle screenshotů zdálo, že někde dost mění nádech/vyznění/pocit lokace, takže jsem si je zatím nestáhl. Dohraju to v originální verzi, pak je stáhnu a zkusím to s nimi.
Kdo by měl zájem, tak si může stáhnout soundtrack k Deadly Shadows
http://www.thief-thecircle.com/media/music/
Kdo by měl zájem, tak si může stáhnout soundtrack k Deadly Shadows
http://www.thief-thecircle.com/media/music/
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Please nepomohl by mi nekdo?Palec123 píše:Tuhle verzi mam doma taky... Je mi to az trapne, ale nejak nemuzu najit sensitivitu mysi. Nevi nekdo, kde bych to nasel?Hard Atack píše:ted je plna hra s cestinou na Level DVD tak se do toho konecne vrhnu, predtim sem hral jen demoa libilo se mi
![]()
V nastaveni pro mys mam jen invert / pohled mysi / automaticke priblizeni
Ve hre je to na me silene citlivy, zmena citlivosti ve windows nepomaha..
Je to hra s paradnim nadechem. Ale to sensitivita je silena