viem len velmi malo pouzivat linux
kororaa live CD
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kororaa live CD
mam problem nejde mi XGL vypisuje "It appears you have a nVidia graphics card. No GPL 3D driver is available so AIGLX and Xgl have been disabled" a skusal som to nainstalovat do PC pridat ovladace na linux. ovladace sli ale aj tak sa mi XGL stale nespustalo neviete co s tzm je ? alebo ako to viriesim ?
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a co máš za tu grafiku? já mám nVidia 6600GT a jede mi to uplně bez problémů na live... dokonce jsem to XGL rozjel i na integrované grafice od intelu v práci, taky jako live... nic jsem nemusel instalovat, nic řešit... prostě jsem vložil CD, nabootoval z něho a vše jelo jak mělo... nemáš nějakou špatnou verzi?
jinak to XGL vypadá fakt suprově
docela dost mě to nadchlo
jinak to XGL vypadá fakt suprově
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam grafiku GF FX 5500 ale enchapu proc to nejelo
mam live CD nabotuju i ted sem tu a stale mi pise tu hlaskua XGL se nepusti
uz nad tim travim 2. den
EDIT> a ktere presne su ovladace co mi pojdu pod tou kororou
EDIT: tak nefim ci to bilo verzi ale skusim jinou to co sem skousel byla 0.3 a skusim 0.2 ta by mnela mit taky XGL
EDIT> a ktere presne su ovladace co mi pojdu pod tou kororou
EDIT: tak nefim ci to bilo verzi ale skusim jinou to co sem skousel byla 0.3 a skusim 0.2 ta by mnela mit taky XGL
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
takze zase ma linux ohromne potesil
fsetko vyzeralo na tej 0.2 fajin botuje ok a ked uz to nahadzuje linux tak DRB na lcd out of range takze nefim teda ake rozlisko to dalo mam crt podporujuce az po 1280*1024 takze to nefim dal som aj crt co podporovalo len do 1024*768 a ani to neslo !!!!!! uz ma to dost sere
vie mi niekdo popradit ako si tam nastavim rozlisko ked ho*** vidim ? cely poondiaty linux
jake to si tak mohlo dat rozlisenie to nechapem a ked uz ani CRT
asi sa nato vykaslem 2 dni s tym stracam cas a ece nataham 2GB ketere mozem hodit do luftu
no uzas