kororaa live CD

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

kororaa live CD

Příspěvek od keno 10 »

mam problem nejde mi XGL vypisuje "It appears you have a nVidia graphics card. No GPL 3D driver is available so AIGLX and Xgl have been disabled" a skusal som to nainstalovat do PC pridat ovladace na linux. ovladace sli ale aj tak sa mi XGL stale nespustalo neviete co s tzm je ? alebo ako to viriesim ?

viem len velmi malo pouzivat linux :(
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

a co máš za tu grafiku? já mám nVidia 6600GT a jede mi to uplně bez problémů na live... dokonce jsem to XGL rozjel i na integrované grafice od intelu v práci, taky jako live... nic jsem nemusel instalovat, nic řešit... prostě jsem vložil CD, nabootoval z něho a vše jelo jak mělo... nemáš nějakou špatnou verzi?

jinak to XGL vypadá fakt suprově :) docela dost mě to nadchlo
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

mam grafiku GF FX 5500 ale enchapu proc to nejelo :( mam live CD nabotuju i ted sem tu a stale mi pise tu hlaskua XGL se nepusti :( uz nad tim travim 2. den
EDIT> a ktere presne su ovladace co mi pojdu pod tou kororou
EDIT: tak nefim ci to bilo verzi ale skusim jinou to co sem skousel byla 0.3 a skusim 0.2 ta by mnela mit taky XGL
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

takze zase ma linux ohromne potesil :evil: :evil: fsetko vyzeralo na tej 0.2 fajin botuje ok a ked uz to nahadzuje linux tak DRB na lcd out of range takze nefim teda ake rozlisko to dalo mam crt podporujuce az po 1280*1024 takze to nefim dal som aj crt co podporovalo len do 1024*768 a ani to neslo !!!!!! uz ma to dost sere :( vie mi niekdo popradit ako si tam nastavim rozlisko ked ho*** vidim ? cely poondiaty linux :( jake to si tak mohlo dat rozlisenie to nechapem a ked uz ani CRT :roll: asi sa nato vykaslem 2 dni s tym stracam cas a ece nataham 2GB ketere mozem hodit do luftu :( no uzas
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“