Zdravím,
skládám si PC, a dbám na minimálních požadavcích na spotřebě, a chci, aby byl výkon dostatečný. Rád bych věděl, v jaké výkonové hladině se GMA X3000 pohybuje - prosím o srovnání s modely grafických karet výrobců ATI a nVidia.
Prosím o objektivní názory. Děkuji.
iGMA X3000 - dotaz ohledně výkonu
Moderátoři: morke, Walker1134
- PdK
- Nováček

-
- no-X
- Středně pokročilý

- PdK
- Nováček

-
Takže místo GMA X300 mám investovat do grafiky lowendové? Jde mi vážně jen o kancelářské práce, programování, video a hudbu (občas primitivní hry). Proto se ohlížím po nenažraných grafikách, či grafikách, které se ani pořádně nezahřejí. //Současné grafiky hřejou a hřejou, a to je ani nemusím využívat naplno
- swarm
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ve svém 12" notebooku mám GMA950 a realita je taková, že na tom běží v pohodě úplně všechno, krom nových her. Kancelářské práce, nastavení více monitorů, nastavení TVoutu, přehrávání videa (zkoušel jsem i fullHD s Core Duo 1.6GHz), 3D rozhraní Windows Vista i Linuxu (beryl)....to všechno podporuje tahle grafika na jedničku. Pokud tedy hry nejsou tvou prioritou a když už by si něco hrál, tak to bude nějaká ta starší, tak tahle grafika plně dostačuje.
Ta grafika tedy bude v pohodě, ale dej si pozor, aby si nenarazil na desku, co má pro tuhle grafiku na sobě jenom VGA výstup a nikde žádné DVI/HDMI.
Ta grafika tedy bude v pohodě, ale dej si pozor, aby si nenarazil na desku, co má pro tuhle grafiku na sobě jenom VGA výstup a nikde žádné DVI/HDMI.
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.