iGMA X3000 - dotaz ohledně výkonu

Grafické karty s libovolným GPU ostatních firem (např. Xabre, Kyro, Parhelia).

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
PdK
Nováček
Nováček

iGMA X3000 - dotaz ohledně výkonu

Příspěvek od PdK »

Zdravím,

skládám si PC, a dbám na minimálních požadavcích na spotřebě, a chci, aby byl výkon dostatečný. Rád bych věděl, v jaké výkonové hladině se GMA X3000 pohybuje - prosím o srovnání s modely grafických karet výrobců ATI a nVidia.

Prosím o objektivní názory. Děkuji.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Objektivně a popravdě - ATi ani nVidie nic tak pomalého (možná už několik let) neprodávají. I nejlevnější Radeon X300SE HyperMemory a GeForce 6200 TurboCache jsou (minimálně v novějších hrách) rychlejší, často i několikrát...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
PdK
Nováček
Nováček

Příspěvek od PdK »

Takže místo GMA X300 mám investovat do grafiky lowendové? Jde mi vážně jen o kancelářské práce, programování, video a hudbu (občas primitivní hry). Proto se ohlížím po nenažraných grafikách, či grafikách, které se ani pořádně nezahřejí. //Současné grafiky hřejou a hřejou, a to je ani nemusím využívat naplno
swarm
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

Ve svém 12" notebooku mám GMA950 a realita je taková, že na tom běží v pohodě úplně všechno, krom nových her. Kancelářské práce, nastavení více monitorů, nastavení TVoutu, přehrávání videa (zkoušel jsem i fullHD s Core Duo 1.6GHz), 3D rozhraní Windows Vista i Linuxu (beryl)....to všechno podporuje tahle grafika na jedničku. Pokud tedy hry nejsou tvou prioritou a když už by si něco hrál, tak to bude nějaká ta starší, tak tahle grafika plně dostačuje.

Ta grafika tedy bude v pohodě, ale dej si pozor, aby si nenarazil na desku, co má pro tuhle grafiku na sobě jenom VGA výstup a nikde žádné DVI/HDMI.
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní grafické karty“