Recenze opravdu nestaci a zkusenosti mame - a staci si cist chvili i zdejsi temata, kde mas dlouhodobe zkusenosti. Nikdo netvrdi, ze jakykoli jiny cipset nez Intel je spatny, ale co tu tvrdim ja (a jak ctu tak i vetsina ostatnich) je fakt, ze z hlediska kompatibility, vykonu a bezproblemoveho chodu je proste Intel na spici oproti ostatnim (kteri maji napr. problemy s ovladaci ci slabsi vykon diskovych radicu).dymONE píše:Ak vam nestaci 10ky recenzii a skusenosti fakt nemate, tak sa aspon nevyjadrujte.
A co ma s tim do cineni grafika - jestlize budu mit Intel cipset, Intel CPU a Intel grafiku (jde o priklad) tak je mnohem vetsi pravdepodobnost, ze to z hlediska kompatibility bude bez problemu (uz jen diky velmi dobrym ovladacum Intelu) oproti napr. Intel CPU na nVidia desce s ATI grafikou.
1. mas naprostou pravdu, ale on tady nikdo nic o JEDINE intel cipsetech nepise, i ja jsem ve svem vyctu uvedl 3 vyrobce o kterych se (za urcitych podminek) da uvazovatshadow píše:to jsou nesmysly o té stabilitě, že jedině desky s chipovou sadou od intelu jsou stabilní
...
tady jde o diskuze pro desky pro C2D (což by si měl uvědomit i Wilik),
2. ano a ja neznam zadnou soucasnou desku s Intel cipsetem, ktera by fungovala jinde nez na Intel CPU, takze zminovat srovnani s AMD, kde Intel cipsety nejsou je irelevantni, pac nikdo nevi, jak ne/vykonne by na teto platforme byly