a nemužu nainstalovat drivery na datovej kabel pro sony ericsson T630. v přiloženém CD sice nějaky jsou ale když je vyberu tak se stejně nenainstaluji. mužete mi pomoct?
podobný problem jsem měl i při instalaci USB bluetooth.zkoušel jsem odinstalovat drivery ,aktualizovat, reset pc nic nepomaha.
ten kabel je tento
http://i-obchod.cz/product.asp?productid=2428
mužete mi nějak poradit?
nazev kabelu by měl být "sonyericsson FBUS - USB"
zkoušel jsem hledat na googlu ale nic
moc moc prosím o radu.
dky.
tady je navod na instalaci u přiloženyho CD:
1.
Připojte datový kabel do USB portu počítače.
2.
Systém nalezne nový hardware a spustí průvodce přidáním nového hardwaru.
3.
V Průvodci přidáním nového hardwaru klikněte na Další - Další a Procházet:
Zadejte cestu k ovladači z přiloženého CD. Leží v adresáři DRIVERS, dále adresář Motorola (pro telefony Motorola) nebo adresář UNI (pro všechny ostatní telefony) a dále adresář podle Vašeho operačního systému.
Máte-li tedy např. USB datový kabel Siemens S55 a operační systém Windows XP, zadáte tuto cestu: D://Drivers/Uni/WinXP
Systém by měl najít ovladač s názvem Prolific USB-to-Serial Comm Port. Potvrďte tlačítkem Další - Dokončit
4.
Nyní máte v systému nainstalován nový virtuální seriový port, který nastavíte v příslušném programu, se kterým budete s telefonem komunikovat.
Číslo tohoto portu zjistíte kliknutím na nabídku Start - Nastavení - Ovládací panely - Systém.
Zvolte záložku Správce zařízení a rozbalte položku Porty.
Zde se bude nacházet položka USB to Serial Port (COMx), kde x je číslo portu.
Tedy např.: USB to Serial Port (COM3) - pro připojení datového kabelu tedy v programech nastavíte COM3.
UPOZORNĚNÍ: Jestliže datový kabel poté připojíte do jiného USB portu, než z kterého byl instalován ovladač, číslo portu se změní (např. na COM4).
zařizeni nerozpozná.nevim proč:(