Instalace driverů k datovému kabelu.pomoc prosím.

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Instalace driverů k datovému kabelu.pomoc prosím.

Příspěvek od RainMakeR »

mám winxp profes. SP2
a nemužu nainstalovat drivery na datovej kabel pro sony ericsson T630. v přiloženém CD sice nějaky jsou ale když je vyberu tak se stejně nenainstaluji. mužete mi pomoct?
podobný problem jsem měl i při instalaci USB bluetooth.zkoušel jsem odinstalovat drivery ,aktualizovat, reset pc nic nepomaha.
ten kabel je tento
http://i-obchod.cz/product.asp?productid=2428
mužete mi nějak poradit?
nazev kabelu by měl být "sonyericsson FBUS - USB"
zkoušel jsem hledat na googlu ale nic :-(
moc moc prosím o radu.
dky.

tady je navod na instalaci u přiloženyho CD:
1.
Připojte datový kabel do USB portu počítače.

2.
Systém nalezne nový hardware a spustí průvodce přidáním nového hardwaru.

3.
V Průvodci přidáním nového hardwaru klikněte na Další - Další a Procházet:
Zadejte cestu k ovladači z přiloženého CD. Leží v adresáři DRIVERS, dále adresář Motorola (pro telefony Motorola) nebo adresář UNI (pro všechny ostatní telefony) a dále adresář podle Vašeho operačního systému.
Máte-li tedy např. USB datový kabel Siemens S55 a operační systém Windows XP, zadáte tuto cestu: D://Drivers/Uni/WinXP
Systém by měl najít ovladač s názvem Prolific USB-to-Serial Comm Port. Potvrďte tlačítkem Další - Dokončit

4.
Nyní máte v systému nainstalován nový virtuální seriový port, který nastavíte v příslušném programu, se kterým budete s telefonem komunikovat.
Číslo tohoto portu zjistíte kliknutím na nabídku Start - Nastavení - Ovládací panely - Systém.
Zvolte záložku Správce zařízení a rozbalte položku Porty.
Zde se bude nacházet položka USB to Serial Port (COMx), kde x je číslo portu.
Tedy např.: USB to Serial Port (COM3) - pro připojení datového kabelu tedy v programech nastavíte COM3.

UPOZORNĚNÍ: Jestliže datový kabel poté připojíte do jiného USB portu, než z kterého byl instalován ovladač, číslo portu se změní (např. na COM4).
zařizeni nerozpozná.nevim proč:(
likc
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od likc »

Jako kdyz to pichnes k PC, tak se nic nestane? A mas k tomu kabelu pripojeny i telefon? Samotnej kabel Ti to asi nerozpozna. Si myslim.
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Skús sa pripojiť cez FMA - http://fma.sourceforge.net/index2.htm
Už je to dávno čo som male SE ale myslím že cez to šlo všetko OK.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RainMakeR »

likc píše:Jako kdyz to pichnes k PC, tak se nic nestane? A mas k tomu kabelu pripojeny i telefon? Samotnej kabel Ti to asi nerozpozna. Si myslim.
ke kabelu jsem zkoušel připojit telefon taky to nefungovalo,kabel prostě pichnu do USB WinXp my najde zařizeni ja začnu instalovat ovladače přes spravce zařizeni z CD (najdu přimo adresář kterej je pro ten muj mobil a WinXP) no a napiše mi že instalaci nelze dokončit
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

koukni do eventlogu jestli tam není nějaká chybová hláška, takhle mě kdysi vyndala instalace datakabelu pro můj Alcatel, potřeboval spustit nějaký služby který jsem zakázal...
ignorelist: kremrole a dezoláti
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RainMakeR »

ráno jsem sprovoznil bluetooth takže chyba v USB neni(naštěstí)
takže bych to viděl na problem těch driverů v přiloženym CD.
prostě se mi nechtěji při zapojeni a nasledné instalaci instnout spravně.
no zkusim ještě zagooglit.
dik za pomoc :-)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“