přehřívání PC,potom samovolný restart

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
okounek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

přehřívání PC,potom samovolný restart

Příspěvek od okounek »

Prosím vás poradte mi když se přehřívá pc,mám amd Athlon 3500+, základní deska MSI K8NGM2 s integrovanou grafikou nVidia GeForce 6150, 2x512RAM,v téhle sestavě se počítač nepřehřívá i při hrání her, před týdnem jsem udělal uprgade počítače koupil jsem si novou grafickou kartu od výrobce JETWAY nVidia GeForce 7600GS 256RAM DDR2 s aktivním chlazením ,při této sestavě se mi začal přehřívat počítač a po půl hodině hraní hry začaly blbnout textury a potom se kousnul a začal se samovolně restartovat,myslel jsem že to je zdrojem tak jsem si koupil nový zdroj před týdnem a nebylo to zdrojem,prosím poradte mi .Zkoušel jsem i memtest na paměti před měsícem jsem jednu měnil,protože vyhodnotila chyby v Memtestu.Speefan na měření teplot mám a jsou v normálu.Nová grafická karta ukazovala teplotu okolo 68 stuňů při zátěži.Předem děkuji.Ted už mám podezření jen na grafickou kartu :-( .
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

reklamace grafiky?

co tam je teda za ten zdroj?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

OndraSter píše:reklamace grafiky?

co tam je teda za ten zdroj?
JJ určo asi reklamace Gk... tohle mi dělala 9600XT taky od jetway, teploty nejvic tak 50°C a to same... nic nepomohlo.... jen reklamačka... hmm jinak vyzkoušej přidat fan do case...

...
okounek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od okounek »

Tak já myslím že to zdrojem na 100% není mám SEASONIC S12 430W úplně nový koupený před týdnem :) myslíš že když tu grafiku vyreklamuji za stejnou že už to pojede normálně ?Nebo si mám koupit jinou?díky.Měl jsem tam dva větráčky.aby ochlazovali jádro a vůbec to nepomohlo teplota pořád stejná.Jak to vypadá tak asi jetway nebrat já jsem to bral kvůli tomu že už měla přetakotvaný jádro ze 400MHz na 560MHz měla dobrý výkon ve hrách.
Naposledy upravil(a) okounek dne pon 19. bře 2007, 18:46, celkem upraveno 1 x.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

jo, zdroj je OK

no, muze to byt vada v grafice? Zkus odendat bocnici..

Mas nejaky intake/outtake fan? Pac se muzou prehrivat po case pameti ci jine cipy ..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

okounek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od okounek »

Bočnici mám pořád oddělanou ale když jsem tam měl tu integrovanou grafiku zapnutou tak to jelo v poho i ve hrách asi to bude určo grafikou.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

okounek píše:Bočnici mám pořád oddělanou ale když jsem tam měl tu integrovanou grafiku zapnutou tak to jelo v poho i ve hrách asi to bude určo grafikou.
tak ji jdi reklamovat

okounek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od okounek »

Však půjdu hned jak budu mít fakturu a budu mít čas zajet do Brna vyreklamovat ji :).
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

okounek píše:Bočnici mám pořád oddělanou ale když jsem tam měl tu integrovanou grafiku zapnutou tak to jelo v poho i ve hrách asi to bude určo grafikou.
Nehaprujou ti ovladače? Zkus zlikvidovat veškeré ovladače k integrované GK a té GF7600GS, vyčistit Driver Cleaner a pak znova nainstalovat ovladače k té 7600. Možná bych hodil kompletní reinstal, ale to je jedno. Pak už jen reklamace.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
okounek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od okounek »

Ovladače jsem kompletně odinstaloval i kartu jsem zakázal v biosu takže tím to nebude přeinstaloval jsem i Win XP a nepomohlo to :( .
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

jake teploty ti ukazuje napr. everest u graficke karty pri zatizeni? ale opravdu to vypada na reklamaci
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
okounek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od okounek »

Já už jsem tu grafiku vyndal z počítače takže nevím ale je to stejně jedno.Za týden ji vyreklamuji potom vám napíšu jestli mě jede ta nová .a díky
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“