přehřívání PC,potom samovolný restart
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- okounek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
přehřívání PC,potom samovolný restart
Prosím vás poradte mi když se přehřívá pc,mám amd Athlon 3500+, základní deska MSI K8NGM2 s integrovanou grafikou nVidia GeForce 6150, 2x512RAM,v téhle sestavě se počítač nepřehřívá i při hrání her, před týdnem jsem udělal uprgade počítače koupil jsem si novou grafickou kartu od výrobce JETWAY nVidia GeForce 7600GS 256RAM DDR2 s aktivním chlazením ,při této sestavě se mi začal přehřívat počítač a po půl hodině hraní hry začaly blbnout textury a potom se kousnul a začal se samovolně restartovat,myslel jsem že to je zdrojem tak jsem si koupil nový zdroj před týdnem a nebylo to zdrojem,prosím poradte mi .Zkoušel jsem i memtest na paměti před měsícem jsem jednu měnil,protože vyhodnotila chyby v Memtestu.Speefan na měření teplot mám a jsou v normálu.Nová grafická karta ukazovala teplotu okolo 68 stuňů při zátěži.Předem děkuji.Ted už mám podezření jen na grafickou kartu
.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
reklamace grafiky?
co tam je teda za ten zdroj?
co tam je teda za ten zdroj?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- okounek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak já myslím že to zdrojem na 100% není mám SEASONIC S12 430W úplně nový koupený před týdnem
myslíš že když tu grafiku vyreklamuji za stejnou že už to pojede normálně ?Nebo si mám koupit jinou?díky.Měl jsem tam dva větráčky.aby ochlazovali jádro a vůbec to nepomohlo teplota pořád stejná.Jak to vypadá tak asi jetway nebrat já jsem to bral kvůli tomu že už měla přetakotvaný jádro ze 400MHz na 560MHz měla dobrý výkon ve hrách.
Naposledy upravil(a) okounek dne pon 19. bře 2007, 18:46, celkem upraveno 1 x.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jo, zdroj je OK
no, muze to byt vada v grafice? Zkus odendat bocnici..
Mas nejaky intake/outtake fan? Pac se muzou prehrivat po case pameti ci jine cipy ..
no, muze to byt vada v grafice? Zkus odendat bocnici..
Mas nejaky intake/outtake fan? Pac se muzou prehrivat po case pameti ci jine cipy ..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- okounek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak ji jdi reklamovatokounek píše:Bočnici mám pořád oddělanou ale když jsem tam měl tu integrovanou grafiku zapnutou tak to jelo v poho i ve hrách asi to bude určo grafikou.
- okounek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Nehaprujou ti ovladače? Zkus zlikvidovat veškeré ovladače k integrované GK a té GF7600GS, vyčistit Driver Cleaner a pak znova nainstalovat ovladače k té 7600. Možná bych hodil kompletní reinstal, ale to je jedno. Pak už jen reklamace.okounek píše:Bočnici mám pořád oddělanou ale když jsem tam měl tu integrovanou grafiku zapnutou tak to jelo v poho i ve hrách asi to bude určo grafikou.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- okounek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
jake teploty ti ukazuje napr. everest u graficke karty pri zatizeni? ale opravdu to vypada na reklamaci
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- okounek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: