Modrá smrt

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Dawonlob7
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dawonlob7 »

myom píše:
Dawonlob7 píše:S nicim jsem nehybal,takze predpokladam ze to bylo na zakladnim nastaveni.
Sestava AMD athlon 3500+ @2,42ghz
a to je co? resetuj bios a uvidis.
Tenhle takt,i vsecko ostatni jsem uz vratil z5.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

no to bude pametma. nemas nejakeho kamose, od ktereho by sis pujcil ramky? btw pada to od zacatku pc nebo to zacalo nedavno?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Dawonlob7
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dawonlob7 »

myom píše:no to bude pametma. nemas nejakeho kamose, od ktereho by sis pujcil ramky? btw pada to od zacatku pc nebo to zacalo nedavno?
Ten BIOS sem precijen radsi resetnul,uvidime co to udela.Jinak potom s kamosem prohodime ramky a navzajem otestujem,potom se uvidi.ALe vazne se mi nezda ze by byly vadne 2 ramky,ktere jsem kupoval s mesicnim rozestupem,jeste navic tehle znacky.Sice se v tomhle nevyznam,ale rek bych ze chyba bude jinde.

Problem neni sice od zacatku PC,ale uz to mam delsi dobu,jenze to nebylo tak caste,posledni tyden to ale vazne prerostlo unosnou mez.
Mrtvola
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrtvola »

Měl jsem ten samý problém. Pořád padali programy, windows taky, celý systém. Chyba byla v pamětech. Měl jsem jeden nový modul a jeden stary a vubec se neměli rádi. Stará musela pryč a světe div se problémy zmizeli i s ní.
Dawonlob7
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dawonlob7 »

Mrtvola píše:Měl jsem ten samý problém. Pořád padali programy, windows taky, celý systém. Chyba byla v pamětech. Měl jsem jeden nový modul a jeden stary a vubec se neměli rádi. Stará musela pryč a světe div se problémy zmizeli i s ní.
Mno problem je v tom ze mi to tu chybu hazelo i s novym i se starym,a i kdyz tam jsou obe zaroven.
Odpovědět

Zpět na „Paměti“