Tenhle takt,i vsecko ostatni jsem uz vratil z5.myom píše:Dawonlob7 píše:S nicim jsem nehybal,takze predpokladam ze to bylo na zakladnim nastaveni.a to je co? resetuj bios a uvidis.Sestava AMD athlon 3500+ @2,42ghz
Modrá smrt
- Dawonlob7
- Nováček

-
- myom
- Středně pokročilý

no to bude pametma. nemas nejakeho kamose, od ktereho by sis pujcil ramky? btw pada to od zacatku pc nebo to zacalo nedavno?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Dawonlob7
- Nováček

-
Ten BIOS sem precijen radsi resetnul,uvidime co to udela.Jinak potom s kamosem prohodime ramky a navzajem otestujem,potom se uvidi.ALe vazne se mi nezda ze by byly vadne 2 ramky,ktere jsem kupoval s mesicnim rozestupem,jeste navic tehle znacky.Sice se v tomhle nevyznam,ale rek bych ze chyba bude jinde.myom píše:no to bude pametma. nemas nejakeho kamose, od ktereho by sis pujcil ramky? btw pada to od zacatku pc nebo to zacalo nedavno?
Problem neni sice od zacatku PC,ale uz to mam delsi dobu,jenze to nebylo tak caste,posledni tyden to ale vazne prerostlo unosnou mez.
- Mrtvola
- Začátečník

- Dawonlob7
- Nováček

-
Mno problem je v tom ze mi to tu chybu hazelo i s novym i se starym,a i kdyz tam jsou obe zaroven.Mrtvola píše:Měl jsem ten samý problém. Pořád padali programy, windows taky, celý systém. Chyba byla v pamětech. Měl jsem jeden nový modul a jeden stary a vubec se neměli rádi. Stará musela pryč a světe div se problémy zmizeli i s ní.