GeForce 6600GT artefakty ve hrách
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Jags
- Nováček

-
GeForce 6600GT artefakty ve hrách
Potřeboval bych pomoci, mám graf. kartu GeForce 6600GT v AGP a při hraní některých her (Pán Prstenů:Bitva o středozemí, TOCA 3 a podobně náročné hry) se mi objevují různé artefakty (trojuhelníky, čáry), které jsou jako by přilepené na objektech. Mám nejnovější ovladaře a pořád to dělá, ale když vrátím starší (sedmičková řada), tak je to o mnoho lepší, pak pomůže vždy jen restart a můžu hrát dále bez problémů, takových 15 minut. Pak se vše opakuje. Karta se mi nepřehřívá a už jsem ji i 2x reklamoval a dělá to i ta třetí. Zkoušel jsem to dát do jiného počítače a tam to je v pohodě. Dříve mi to nedělala. Má sestava P4 2,67Ghz, 512 Ram, zákl. deska MSI MS-6547 (MB 645E MAX-U DDR 333). Už nevim co s tim. Poradí někdo???
- Shorty
- Začátečník

-
- RaslB
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kupco
- Začátečník

Aj ja by som to tipoval na zdroj...
Aky mas zdroj ty a aky bol v tom inom PC, kde karta ficala bez problemov?
Minimom pre tuto kartu by malo byt 350W...
Aky mas zdroj ty a aky bol v tom inom PC, kde karta ficala bez problemov?
Minimom pre tuto kartu by malo byt 350W...
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: GeForce 6600GT artefakty ve hrách
Tak uz to by ti melo dat jakousi napovedu, ze to neni grafickou kartou...Jags píše:...............Karta se mi nepřehřívá a už jsem ji i 2x reklamoval a dělá to i ta třetí. Zkoušel jsem to dát do jiného počítače a tam to je v pohodě........
V zasade se zamer na desku (je mozne ze pomalu ale jiste odchazi) a nebo jak uz ti nekdo radil - zdroj (plati to same co u desky)
- Thellwin
- Administrátor

- Jags
- Nováček

-
- walfischberg
- Začátečník

- Jags
- Nováček

-
teplota je OK, ale je pravda, že to může být zdrojem, protože mi to jeden čas hlásilo, tak po 1 minutách hraní, že grafická karta je bez proudu a přepnula se mi do nouzového režimu, tak jsem vytáhl kabel s DVD mechaniky a prohodil ho za kabel grafárny a od té doby běží bez problému (až na ty artefakty)
- RaslB
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- LGA
- Začátečník

I do grafiky je dulezite nacpat "posledni" BIOS. Ve fabrice tam podle me cpou ten prvni a pak nejde taktovat, ci to haze artefaky - Vlastni zkusenost!
Sice vubec nejsem odbornik pres drivery, ale cpat na GF6600 nove ovladace je podle me zbytecne. Sam mam GF6600 s DDR2 a pouzivam puvodni ovladace 77.72. (Jestli je v jinych ovladacich vyssi vykon nevim, ale pres 3900b. v 3DMark05 neni na tuto kartu spatny vysledek)
Sice vubec nejsem odbornik pres drivery, ale cpat na GF6600 nove ovladace je podle me zbytecne. Sam mam GF6600 s DDR2 a pouzivam puvodni ovladace 77.72. (Jestli je v jinych ovladacich vyssi vykon nevim, ale pres 3900b. v 3DMark05 neni na tuto kartu spatny vysledek)
- MireC22
- Začátečník

-
- Thellwin
- Administrátor

- Jags
- Nováček

-
- Thellwin
- Administrátor

- bambuca
- Nováček

-
- Alkys
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ahoj,nechci zakladat novej thread tak to pisnu sem..mam podobny problem.mam kartu geforce fx 5200 a pri najeti do hry (world of warcraft,cod2 apod..) my to okamzite v menu hazi artefakty jako ruzne cary blikajici apod..ve windowsech je to vpohode..mel jsem geforce 4mx440
ale ta se mi poprdela ze mi zrnel obraz tak sem od kamose koupil tuhle a takhle mi to dela problemy..zkousel jsem nataktovat a podtaktovat grafiku,vymenit starsi i novejsi ovladace,nastaveni grafiky ve hre i v systemu..nic nepomohlo:(((
jinak teplota je podle me ok..mam u v case vetracek takze ofukuju chladici zebra grafiky..
nenapada vas neco?
jinak teplota je podle me ok..mam u v case vetracek takze ofukuju chladici zebra grafiky..
nenapada vas neco?