Zdravím všechny odborníky a rád bych je tímto požádal o pomoc. Koupil jsem otci přenosnou flash USB kartu. Dnes jsem se pokoušel o přenos dat a pro příklad při nahraných ovladačích nvidie v exe komprimovaném instalačním dekomprimačním souboru vždy po spuštění hodilo na konci, že data jsou corrupted. To samé mi to udělalo v raru při zabalených dokumentech z Autocadu jako záloze zahlásil winrar chybný konec. Kartu jsem zformátoval přiloženým programem, který byl na ní. Při veškeré snaze a pokusech jsem vyzkoušel přehrát avi soubor o cca 180Mb, který při cca 60% procentech zahlásil chybu, že je disk zamčený / pouze pro čtení. Tento nekompletní soubor na flashce zůstal do teď a nelze ho jakýmkoli způsobem odstranit, ani nahrát data nové. Disk je pro windows uzamčen, a soubory výhradně pro čtení. Existuje ve Win XP nějaké nastavení, které by toto mohlo ovlivnit? Na kartě jsem si nevšiml žádné uzamykací páčky, kterou bych mohl omylem posunout do uzamčené polohy pro zápis dat. Od karty mám samozřejmě doklad a mohu ji tedy jako 3 měsíce starou reklamovat. Najde se zde někdo kdo mi s tímto problémem poradí, a nebo ji mám rovnou reklamovat jako zmetek?
Edit: Ovladače jsem nezkoušel jakkoliv instalovat a vycházel jsem z těch, co si nainstalovaly XP.
Děkuji.
Flash disk INNO 512Mb - problém s přenosem dat
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Magicie
- Začátečník

- likc
- Začátečník

-
- Magicie
- Začátečník

- likc
- Začátečník