system volume
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- alivio
- Nováček

-
system volume
Co znamená tahle chyba na disku? Dá se to nějak opravit? když pustím např.: antivir na tento disk tak to zamrzne právě na tomto souboru. A při kontrole disku to taky zamrzá.
H:\SystemVolume Information\_{0c3727df-fd2f-4c77-8905-08e30bd85e4d}\rp136
H:\SystemVolume Information\_{0c3727df-fd2f-4c77-8905-08e30bd85e4d}\rp136
- Surgical
- Začátečník

-
V Tento pocitac/Vlastnosti/Obnoveni systemu/Nastaveni vypni sledovani u inkriminovaneho disku. Obsah System Volume Information se vymaze a tvuj problem zmizi.
Pokud si budes prat obnovit sledovani pro automatickou obnovu, pochopitelne muzes, ale rozhodne bych neponechaval defaultnich 12% objemu disku, bohate postaci 3-4%.
Pokud si budes prat obnovit sledovani pro automatickou obnovu, pochopitelne muzes, ale rozhodne bych neponechaval defaultnich 12% objemu disku, bohate postaci 3-4%.
- P_V
- Začátečník

-
- Surgical
- Začátečník

-
- alivio
- Nováček

-
Momentálně mi ten disk dělá tohle: Když pustim pc tak ihned při startu mi to napíše
Warning:Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent.
Po stisknutí f1 mi to normálně naběhne na plochu, ale když se pokusím na tom disku otevřít třeba nějakou fotku tak to zamrzne a nic pak to zas restartuju.
Takže ten disk asi odešel???
Warning:Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent.
Po stisknutí f1 mi to normálně naběhne na plochu, ale když se pokusím na tom disku otevřít třeba nějakou fotku tak to zamrzne a nic pak to zas restartuju.
- alivio
- Nováček

-
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To vypadá na to, že smart něco našel. Nainstaluj třeba Speedfan a tam se podívej na smartové hodnoty.
Naposledy upravil(a) X-COM dne čtv 22. bře 2007, 17:13, celkem upraveno 1 x.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- P_V
- Začátečník

-
Jo, disk je na odchodu, zálohuj dokud je co.alivio píše:Momentálně mi ten disk dělá tohle: Když pustim pc tak ihned při startu mi to napíše
- alivio
- Nováček

-
Nikdy sem nezálohoval, takže nevim jak se to dělá?P_V píše:Jo, disk je na odchodu, zálohuj dokud je co.alivio píše:Momentálně mi ten disk dělá tohle: Když pustim pc tak ihned při startu mi to napíše
Můžete mi poradit jak to udělat třeba , že bych tenhle polorozbitej disk zálohoval na jinej disk? Jde to ?
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na jiný disk, který budeš používat, nainstaluj oparační systém.alivio píše:Nikdy sem nezálohoval, takže nevim jak se to dělá?
Můžete mi poradit jak to udělat třeba, že bych tenhle polorozbitej disk zálohoval na jinej disk? Jde to ?
Pochopitelně budeš muset instalovat znova i ostatní programy.
Zapoj poškozený disk a disk se systémem.
Zkopíruj všechna data, která chceš zachovat, na nový disk.
A je to.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- ninjin_cz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pripadne muzes pouzit nastroje, ktere ti udelaji klon disku a prenesou veskery jeho obsah na jiny disk..
Ale jestli uz ma stavajici disk nejake chyby, je mozne ze tenhle proces nepujde udelat, nejaka data se treba neprenesou apod..
Ale jestli uz ma stavajici disk nejake chyby, je mozne ze tenhle proces nepujde udelat, nejaka data se treba neprenesou apod..
AMD Ryzen 7 5800X3D + SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 || ASRock X570 Phantom Gaming 4 || G.SKILL 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 || SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20GB
Kingston KC3200 1TB + HP EX900 1TB || Corsair RMx Series RM650x 650W || Fractal Design Meshify C TG || iiyama ProLite XUB2792QSU-B1 27"
Kingston KC3200 1TB + HP EX900 1TB || Corsair RMx Series RM650x 650W || Fractal Design Meshify C TG || iiyama ProLite XUB2792QSU-B1 27"