nevim jestli se vam to bude líbit proto potrebuji nejak krytiku a navrhy-přece je to muj prvni casemodding.
tak tady to je v org.:

bocnice:
předek:
pohled do diry:
pohled:
opakuji neni dodělané!!!
je to jenom mele upraveni.
Moderátor: L4mka

Jako prvni casemodding to nevypada vůbec . Je to takova ta klasika posledni doby . Udelat okno diru ve predu nastrikat dat neony a barevny vetraky a jsem kingbystryi píše:tak jsem skusil poprve upravit muj case ještě je na tom velmi hodně prace jako třeba dostříkat,dokoupit větráčky,neony,atd...
nevim jestli se vam to bude líbit proto potrebuji nejak krytiku a navrhy-přece je to muj prvni casemodding.

ale možná je to kvalitou fotek.jinak zatím ze začátku to nevypadá vůbec špatněLipsak píše:Jo je to pekny ale zda se mi to docela odflaknuty,je to jen muj nazor...

Musím souhlasit... Chybí nápady, je to teď všechno na jedno brdo... Hlavně to musí svítitcrug píše:Jako prvni casemodding to nevypada vůbec . Je to takova ta klasika posledni doby . Udelat okno diru ve predu nastrikat dat neony a barevny vetraky a jsem kingsuper jak tak dal

lepší než aby to svítilo jak na lampárně je,aby tam hodil jednu UV katodu a koupil UV kabely.to je rozhodně lepší než silně svítící katodySir_-_Death píše:Musím souhlasit... Chybí nápady, je to teď všechno na jedno brdo... Hlavně to musí svítitcrug píše:Jako prvni casemodding to nevypada vůbec . Je to takova ta klasika posledni doby . Udelat okno diru ve predu nastrikat dat neony a barevny vetraky a jsem kingsuper jak tak dal
Neřikám, že taky doma nemám barevný větráky, ale nějak mě to nadšení ze svítících case opouští...
Rozhodně tam něco vymysli, ať to vypadá k světu.

doufám,ale že dál se to bude vyvíjet ještě lépebystryi píše:ano je to kvalitou fotek je to foceny mobilem s VGA fotoaparátem.ve skutečnosti je to tmavší.jinak dik za pochvalyblue storm píše:ale možná je to kvalitou fotek.jinak zatím ze začátku to nevypadá vůbec špatně Wink

Přesně tak!crug píše:Jako prvni casemodding to nevypada vůbec . Je to takova ta klasika posledni doby . Udelat okno diru ve predu nastrikat dat neony a barevny vetraky a jsem kingbystryi píše:tak jsem skusil poprve upravit muj case ještě je na tom velmi hodně prace jako třeba dostříkat,dokoupit větráčky,neony,atd...
nevim jestli se vam to bude líbit proto potrebuji nejak krytiku a navrhy-přece je to muj prvni casemodding.super jak tak dal

Moh tam u těch mřížek dát aspon pořádnou lemovku, tahle je nějaká okousanáRazer píše:na zacatecnika to vypada dobre. jen tak dal