takze to vypada ze to moc spolehlivy neni, ja jsem si myslel ze to chladi dobre. Mohli by jste dat nejaky info o teplotach (jestli mate pruvan v case nebo jestli vam tam vzduch "stoji")
diky
Moderátor: Eddward

Jenom doplním, kdyby to někdo nepochopil a začal doporučovat box chladiče.Gr8 Vivec píše:proto je ideální mít chladič typu box (konstrukčně)

Kupoval jsem jí jak už jsem psal přes spolužáka ve velkoobchodě v jakémsi Actibasu. Počítam, že to moc lidí nenarazí, ale pokud jo, tak pozor! Stejně si ale spíš myslim, že to posílají do jednoho servisu, kde to "opravují" zruční technici.Gr8 Vivec píše:a kde ste jí kupovali?já u TS Bohemia (resp barbone.cz) byli první kdo jí měli když byla úplná novinka na skladě...

merim to digitalnim teplomeremXenostellar píše:To se mi zdá docela dost. Čim to měříš?Luděk píše:ja mam teplotu chladice na chipsetu v zatizeni 54°C takze pohoda, na starsim pc sem mel chladic chipsetu podobne teplej a jede to uz 3 a pul roku bez problemu, na chispetu nemam zvedlou voltaz jen zvednute fsb na 350Mhz

No, mne sa to nepodarilo, používam Easy Tune od Gigabytu. Na CD od MB, alebo z netu v aktuálnej verzii.FireSport píše:Zdravím všechny šťastné i nešťastné majitele této desky, mám jenom malou otázečku. Zda-li se dá pomoci prográmku ClockGen na téhle desce taktovat z prostředí Win?

Nebyl doje**ný bios?Gr8 Vivec píše:docela by mě zajímalo jak jí oživili...

Ty tvoje hodnoty z Everestu se me zdaji naprosto nesmyslny. Teploty jader byvaji o cca 10 stupnu vyssi nez teplota CPU. Mam taky AC F7 a pri teplote cpu 36 stupnu maji jadra 49.Wolf píše:2 Godlike..
Mam jeden SATA disk, a Everest (Ultimate 3.50.761) teplotu disku meri, viz zde: http://sweb.cz/Vlada_sm/C2D_E6400/3,2GHz/Everest.JPG

Noo Coretemp ti meria teplotu z jadra....cize ten je najsmerudatnejsi.Gling-glo píše:Mám tiež problém so zobrazovaním správnej teploty CPU. Programy Everest, SpeedFan, ako aj bios mi ukazujú teplotu jadier v idle 31 stupňov, no Coretemp (0.95) mi ukazuje vždy minimálne o 15 stupňov viac. To isté sa deje aj pri záťaži, kde mi Coretemp ukazoval nereálne teploty okolo 70 stupňov... Jednoducho treba vždy porovnať viacej programov a vylučovacou metódou prísť na vinníka...

to jsou zcela reálný teploty, co máš za chladič? 70°C se vzduchem neni nic divnýhoGling-glo píše:Mám tiež problém so zobrazovaním správnej teploty CPU. Programy Everest, SpeedFan, ako aj bios mi ukazujú teplotu jadier v idle 31 stupňov, no Coretemp (0.95) mi ukazuje vždy minimálne o 15 stupňov viac. To isté sa deje aj pri záťaži, kde mi Coretemp ukazoval nereálne teploty okolo 70 stupňov... Jednoducho treba vždy porovnať viacej programov a vylučovacou metódou prísť na vinníka...